S. Perezas: F. Alonso situacija atspindi Formulės 1 blogybes

0
sergio perez force india

Sergio Perezo nuomone situacija kurioje dabar yra Fernando Alonso puikiai atspindi F1 bėdas susijusias su bolidų konkurencingumo skirtumais.

Tai, kad du kart Formulės 1 pasaulio čempionas lenktynės turi didelių problemų pasiekti vietas, už kurias skiriami taškai yra puikus atspindys F1 kamuojamų problemų sako Sergio Perezas.

„Man gaila, kad jis pasitraukia“, – sako meksikietis.

Reklama

Fernando Alonso iškovojo du čempiono titulus pradžioje savo karjeros atstovaudamas „Renault“, tačiau nuo tada, kai 2015 pasirašė sutartį su „McLaren“ jam sunkumų netrūko.

2014 metais Singapūre iškovota 5 vieta, kai ispanas dar lenktyniavo „Ferrari“, yra iki šiol nepagerintas jo pasiekimas.

„Čia yra didžiausia F1 problema, vienas geriausių lenktynininkų kiekvieną savaitgalį sunkiai kovoja, kad iškovotų bent vieną tašką. Duokite jam kitą bolidą ir jis nugalės čempionate. Tokia jau ta Formulė 1. Tokioje situacijoje mes esame“, – sako Sergio.

„Jo karjeroje buvo etapų, kai jis turėjo labai gerą bolidą ir galėjo su juo kovoti dėl pergalių ir iškovoti titulų, jis yra labai talentingas ir yra nusipelnęs visos šlovės. Aš linkiu jam visa ko geriausio. Galbūt jis dar sugrįš? Niekas nežino.“

Perezas mano, kad Formulė 1 bus skurdesnė po ispano pasitraukimo.

„Jis puikus lenktynininkas. Tai tikrai puiki asmenybė. Didingas charakteris“, – nenustojo girti Alonso meksikietis. „Jis dievina lenktynes. Aš labai gerbiu visus jo pasiekimus šiame sporte ir tai, ką jis veikia už F1 ribų ir siekia iškovoti titulus kitose serijose.

Mano nuomone jis puiki asmenybė šiam sportui ir man labai gaila, kad jis pasitraukia.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia