S. Perezas: 2018 m. bus svarbiausi siekiant patekimo į top komandą

0
sergio perez
@Twitter nuotr.

Sergio Perezas sako, kad jo pasirodymas 2018 metais lems tai, ar jis galės gauti vietą vienoje iš didžiausių ekipų.

S. Perezo ateičiai Formulėje 1 buvo kilusi grėsmė po labai sudėtingų metų „McLaren” komandoje, tačiau jam pavyko rasti prieglobstį ir atstatyti savo reputaciją su „Force India” komanda.

Reklama

2018 metais meksikietis lenktyniaus su „Force India”, tačiau žino, kad 2019 metais atsiras galimybių patekti į top ekipas, kadangi sudėtyse bus pasikeitimų.

„Tai itin svarbūs metais, – sakė S. Perezas. – 2019 metais aplink Formulę 1 bus labai daug judesio, todėl bus itin svarbu išlikti greitam nuo šio sezono pradžios.”

„Aš tikiu F1, visi į tave žiūri kaip pasirodei ne vieneriose lenktynėse ar vienais metais, tačiau jie žvelgia į ilgesnį periodą. Jeigu pažiūrėsime ką man pavyko nuveikti per keletą paskutinių metų, galvoju, kad esu visai geroje pozicijoje.”

S. Perezas įsitikinęs, kad dabar yra sukaupęs pakankamai patirties ir su top komanda savo šansą išnaudotų visai kitaip, nei tai darė būdamas „McLaren”.

„Esu įsitikinęs, kad jeigu tokia galimybė pasitaikytų, aš esu visiškai pasiruošęs, esu labai visapusiškas, kaip vairuotojas ir kaip žmogus.”

„Tai labai daug ką reiškia, jeigu pasitaikytų galimybė. Aš tikiu, kad pakilsiu rikiuotėje aukštyn, ir tikiu, kad toks šansas pasitaikys.”

Paklaustas ar gailėtųsi negavęs antro šanso, S. Perezas atsakė: „Aš gailiuosi, kad niekada neturėjau šanso parodyti, jog galiu kovoti dėl titulų ir juos laimėti. Tačiau nieko dėl to negaliu padaryti.”

„Aš parodžiau savo gebėjimus Formulėje 1, tačiau aš noriu daugiau ir jaučiu, kad galiu padaryti daug daugiau nei dabar.”

Meksikietis pritaria minčiai, kad persikėlimas iš „Sauber” į „McLaren” įvyko netinkamu metu.

„Aš tikrai galvoju, kad „McLaren” į mano karjerą pasibeldė per anksti. Nebuvau tam pasiruošęs. Tačiau negalima sakyti, kad aš ten atsidūriau be jokios priežasties. Aš ten atsidūriau, nes atlikau nuostabų darbą.”

„Man reikėjo dar vienų metų su „Sauber”, tačiau yra kaip yra. Ačiū tiems metams, nes jie mane padarė tokiu, koks esu dabar.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia