S. Marchione: „Ferrari” rado sprendimą

3
@Ferrari
@Ferrari
@Ferrari

„Ferrari” prezidentas Sergio Marchione teigia, jog komanda rado sprendimą, kuris padės Formulėje 1 kovoti dėl aukščiausių pozicijų, po nuviliančio 2016 metų sezono, kuriame italų ekipa neiškovojo nei vienos pergalės.

Praėjusiame sezone „Ferrari” turėjo didžiulių vilčių kovoti su „Mercedes” dėl konstruktorių ir pilotų taurių, tačiau jiems nepavyko pasiekti aukščiausio podiumo laiptelio, bei nukrito į trečią vietą po „Red Bull”.

Reklama

Viduryje sezono komanda atsisveikino su Jamesu Allisonu, kurį pakeitė Mattia Binotto. Italas vadovavo „Ferrari” jėgainės departamentui nuo 2014 metų vidurio, kaip technikos direktorius.

S. Marchione pritaria „Ferrari” pokyčiams, kurie buvo atlikti nuo vasaros atostogų ir teigia, kad jis turi ‘didžiausią pasitikėjimą’ Mattia Binotto atžvilgiu ir tiki, kad jis sugebės grąžinti komandą į pergalių kelią.

„Manau, kad rugpjūčio mėnesio pokyčiai rodo mūsų sporto vadybos atsinaujinimą,” – kalbėjo S. Marchione „Ferrari Finali Mondiali” renginyje Floridoje.

„Mes norime duoti laiko vyrukams, kurie dirba gamykloje Maranello. Jų darbą vertinu labai gerai, ir mes greitai pamatysime ką jiems pavyko sukurti, bet aš tikiu tais sprendimais.”

„Labai pasitikiu Mattia Binotto, už tai ką jis sugebėjo padaryti per savo karjerą su „Ferrari” ir už tai ką jis daro dabar – vadovauja technikams.”

„Ferrari” sezoną pabaigė iškovoję 398 taškus, 70 taškų atsiliko nuo „Red Bull”, o Sebastianas Vettelis ir Kimi Raikkonenas komandai iškovojo 11 podiumų.

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. Tiesa, kad Ferrari visada sakydavo, kad kita sezona jie jau kovos, bet siuo atveju jau kalba atsargiau, matyt suprato, kad kalbomis nieko nelaimes. Tai dabar pasidziauge Mattia Binotto darbu, kuris teikia vilciu, kaip man pasirode.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia