Rossas Brawnas pasiroušęs grįžti į Formulės 1 pasaulį

0
išvengti rossas brawnas

wikipedia.org

Rossas Brawnas praeityje buvo labai garsus specialistas Formulėje 1, jis prisidėjo prie „Ferrari” dominavimo eros su Michaeliu Schumacheriu, o paskutinis jo iškovotas titulas buvo 2009 su nuosava „Brawn GP” komanda, kurią po čempioniško sezono pardavė „Mercedes”.

Reklama

2013 metais jis pasitraukė iš sporto, kaip jis sako visą tą laiką praleido su šeima, žvejojo su anūkais, restauravo malūną, parašė knygą apie Formulės 1 strategijas, o dabar sako svarstantis galimybę grįžti į F1 karavaną, kuris jam sukrovė ne vieną milijoną.

Christianas Horneris visai neseniai Brawną įvardino kaip realiausią kandidatą perimti valdymą, mat kai pasikeitė Formulės 1 savininkai, Bernie Ecclestoneas praranda vis daugiau įtakos.

Rossas Brawnas sako, kad toks pasisakymas iš Hornerio pusės jį labai pamalonino.

„Tai buvo labai malonu išgirsti iš Christiano. Būtent taip aš norėčiau įsitraukti į Formulę 1. Į jokią komandą aš niekada negrįšiu. Ką galėjau tą atidaviau komandoms ir tai man būtų tik kartojimasis.

Formulei 1 padėti tapti geresne Formule 1, tai darbas kuris mane žavi. Tik toks vaidmuo mane domina. Jei jus domina, kas mano manymu padėtų F1, jai reikia plano: trijų metų, ar net penkių metų plano. Mano manymu mes neturime resursų nei tokiam planui parengti nei jo įgyvendinti.”

 

Rossas neatskleidė ar „Liberty” jau bandė su juo susitikti ir aptarti būsimų pareigų:

„Aš manau jie dabar yra ieškojimų kely. Jie elgiasi išmintingai ir niekur neskuba. Visų pirma jiems reikia surasti bendrą kalbą su Berniu, nes jis nėra pratęs turėti tokį partnerį, kuris kišasi į valdymą.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia