Rossas Brawnas įsitikinęs, kad 2019 taisyklės lenktynes padarys įdomesnėmis

0
Ross Brawn

Rossas Brawnas sako, kad jis tiki, jog priimamos taisyklės 2019 sezoną padarys dar įdomesniu, nes lenktynėse padaugės lenkimų ir jos taps įdomesnės.

Formulės 1 technikos direktorius Rossas Brawnas yra įsitikinęs, kad jo sukurtos taisyklės įtakojančios 2019 metų bolidų aerodinamiką leis lenktynininkams veltis į artimesnę kovą ir tai gerokai pagyvins lenktynes.

„Kaip įsitikinome Brazilijoje, jei konkurentų pajėgumas yra pakankamai lygus lenkimai yra beveik neįmanomi“, – sako Rossas. „Tai natūraliai kelia klausimą, kaip padaryti, jog būtų įmanoma lenktynininkui kuo artimiau persekioti varžovą.

Reklama

Šio sezono metu mes ženkliai pasistūmėjome į priekį kurdami kitų metų taisykles. Ypač priekinio sparno srityje ir per paskutines kelias savaites išsprendėme paskutinius neaiškumus. Mūsų kompiuterinės simuliacijos ir komandos, su kuriomis mes dirbome, sako, kad rezultatai apčiuopiami, tačiau tikrąją situaciją mes sužinosime, tik 2019 kovą.

Mūsų pristatomi pakeitimai yra vieni pirmų svarbių žingsnių, bet jie nebūtinai bus esminiai formuojant Formulės 1 ateities viziją. Tai yra įžanga į tai, ką mes ruošiame 2021 ir mus labai džiugina tai, ką mes paruošėme 2019 metams, akivaizdu, kad mes turime didelių vilčių artimiausioje ateityje.

Šiemet buvo tikrai gerų lenktynių, vos pagalvojus atminty iškyla Baku, Šanchajus, Silverstone ir Meksikos GP, aš regiu aiškius ženklus, kad situacija kitą sezoną bus dar geresnė.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia