Rossas Brawnas grįžta į Formulę 1

1
išvengti rossas brawnas

Buvęs „Ferrari” ir „Mercedes” darbuotojas Rossas Brawnas grįžta į Formulę 1 ir gavo svarbią rolę, kurią paskyrė „Liberty media”.

Britas Formulėje 1 laimėjo 11 titulų su „Ferrari” ir 7 su „Williams” ir „Benetton”, bei dublį su savo „Brawn GP” ekipa. Vėliau jis tapo „Mercedes” komandos darbuotoju ir dirbo iki 2012 metų.

Reklama

R. Brawnas įvardijamas kaip generalinis moto sporto direktorius, kurį paskyrė „Liberty Media”, šiuo metu užsiimanti Formulės 1 restruktūrizacija, po to kaip iš pareigų pasitraukė Bernis Ecclestonas.

„Smagu sugrįžti į Formulės 1 pasaulį. Derybos ir konsultacijos su „Liberty Media” buvo sėkmingos per kelis paskutinius mėnesius. Laukiu, kada pradėsime kartu dirbti su Chase [Carey], Seanu [Bratches] ir kitais Formulės 1 komandos vyrukais ir padėsime evoliucionuoti šiam sportui. Mes turime beprecedentę galimybę dirbti kartu su komandomis ir rėmėjais, kad Formulė 1 taptų geresnė jiems, o svarbiausia – sigaliams.” minitmis dalinosi Rossas Brawnas.

Chase Carey, kuris perėmė rolę iš Bernio Ecclestono, džiaugėsi, kad pavyko susitarti su Rossu Brawnu.

„Džiaugiuosi ir sveikinu Rossą sugrįžus į Formulę 1. Per 40 metų praleistų sporte, jis prisidėjo prie visų komandų sėkmės, kuriose yra dirbęs, turi beveik neprilygstamų techninių žinių, patirties ir sąntykių bagažą. Aš jau dabar gavau pakankamai naudos girdėdamas jo patarimus ir įvertinimus.”

Seanas Bratches, kuris dirbo ESPN, taps komercijos direktoriumi.

Reklama

1 komentaras

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia