Romainas Grosjeanas: šį savaitgalį neblogai padirbėjome

0
@HaasF1Team

Romainas Grosjeanas jaučiasi, kad kvalifikacijoje jis padarė viską ką galėjo, tačiau iki greičiausių dešimtuko pritrūko kiek daugiau nei vienos dešimtosios.

Vakar kvalifikacija „Haas” ekipai buvo daug geresnė nei Meksikoje, kur abu bolidai buvo eliminuoti po pirmosios kvalifikacijos dalies. Prancūzas sako, kad komanda sunkiai padirbėjo, kad pagerintų bolidą, o už tai gavo pakankamai konkurencingą pasirodymą kvalifikacijoje.

Reklama

„Mes tikrai sunkiai spaudėme, kad išsikapstytume iš antrosios kvalifikacijos dalies. Tai sugrįžimas po praėjusių dienų ir praėjusių lenktynių. Padarėme keletą neblogų sprendimų šiam savaitgaliui, todėl aš tuo džiaugiuosi”, – sakė Romainas Grosjeanas.

„Praėjusiais metais mes turėjome gerą kvalifikaciją, o šiais metais ji taip pat visai padori. Spėju, kad rikiuotė bus šiek tiek sumaišyta dėl baudų, kurias gavo kiti lenktynininkai.”

Dėl Danielio Ricciardo baudos prancūzas turėtų startuoti iš vienuoliktos pozicijos. Prognozuojama, kad lenktynių dieną temperatūra turėtų būti aukštesnė, todėl Romainas Grosjeanas tikisi, kad jam pavyks iškovoti gerą poziciją ir pagerinti šansus užimti šeštą konstruktorių taurės vietą.

„Tai ilgos lenktynės, o trasos temperatūra turėtų būti virš 50 laipsnių Celijaus, todėl bolidai turėtų veikti visai kitaip nei šeštadienį. Pažiūrėsime, ko mums pavyks pasiekti.”

„Šešta vieta konstruktorių taurėje yra įmanoma ir mes norime ją iškovoti.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia