Romainas Grosjeanas sako, kad jis pasirinko dirbti „Haas“ komandoje ne dėl to, kad tada padidėja galimybės pereiti į „Ferrari“.

Nors „Haas“ iš „Ferrari“ perka viską ką tik leidžia taisyklės ir taip labai artimai dirba drauge, R. Grosjeanas sako, kad jis šią komandą rinkosi ne dėl to.

Prancūzas jau trejus metus atstovauja amerikiečių komandai, o sunkiai besiklostantis šis sezonas jam mažina šansus keisti komandą į stipresnę, tačiau jis turi šansų likti su „Haas“ dar bent vienam sezonui.

Reklama

„Aš vis dar trokštu tapti pasaulio čempionu“, – sako Romainas.

„Niekas nežino, kaip viskas bus po 2021 ir aš tikiuosi, kad po naujų taisyklių įsigaliojimo turėsiu daugiau šansų kovoti dėl pergalių.

Kas laukai ateityje mes dar sužinosime. Aš esu laimingas būdamas dalimi šios komandos. „Haas“ šiuo metu yra stipriausia komanda iš visų vidutiniokių. Dabar atsiranda daugiau ir daugiau žmonių norinčių prie mūsų prisijungti. Aš čia nėjau tik todėl, kad galėčiau pereiti į „Ferrari“.

Niekada nesiruošiau ir nesiruošiu slėpti to, kad norėčiau būti „Ferrari“ lenktynininku.

Niekas nežino kas ko laukia ateityje. Bet dabar aš noriu būti čia, nes esu tikras mes dar ne viską pasiekėme kartu.“

Reklama

2 Komentarai (-ų)

    • Nera taip, kad jis neteisus, Haas labai stipriai sau i kojas prisisaude seozno pradzioj, kai kelis kartus buvo garantuotos 4-5 vietos, bet tai ratu neprisisuko, tai abu pilotai susidauze, tai dar koks velnias…

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia