Šis sezonas gali būti paskutinis Jolyonui Palmeriui ir Daniilui Kvyatui, tad Romainas Grosjeanas nusprendė pasidalinti sava patirtimi ir taip ramina savo kolegas

Kvyatą dvejoms lenktynėms „Toro Rosso” komandoje jau pakeitė Piere Gasly, nors rusas tvirtina, kad ilgiau Gasly šiemet nelenktyniaus, tačiau kas gali žinoti, ką nuspręs komanda jei Piere rezultatai bus labai geri.

Panašios kalbos sklido ir apie Jolyoną, spauda teigė, kad Palmeris bus pakeistas dar anksčiau Carlosu Sainzu jaunesniuoju.

Reklama

Romainas Grosjeanas taip pat visa tai patyrė savo kailiu, kai po 2009 metų nerado sau vietos lenktyniauti Formulėje 1. Visgi prancūzas sugebėjo grįžti į sportą 2012 metais.

„Daniilui nebuvo visada lengva. Pirmiausiai, pernai, jis buvo iš „Red Bull” perkeltas į „Toro Rosso”, o dabar praleis keletą GP ir šioje komandoje. Tai turėtų būti labai sunku. Jo karjeroje tikrai yra labai gerų lenktynių.

Iki Singapūro Jolyonas nebuvo pelnęs taškų, o matant „Renault” lygį bei Hulkenbergo rezultatus skirtumas labai didžiulis.

Dabar jo nepersekioja didžiulis spaudimas, tad gali atsipalaiduoti ir spausti iš visų jėgų, tokiu būdu jis galbūt užsitikrins vietą kitoje komandoje”, – sako Romainas.

„Pasitikėjimas yra labai svarbus. Jei tau nebus suteikta proga tai kaip tu įrodysi savo sugebėjimus?

Tačiau vieną dalyką savo gyvenime aš išmokau: gyvenimas egzistuoja nepaisant to, jei baigi karjerą Formulėje 1. Na taip tau tiek daug neskambina, tavo draugų ir sekėjų kiekis socialiniuose tinkluose neauga kaip ant mielių, bet lieka tavo tikrieji draugai, šeima, gyvenimas.

Gyvenimas tęsiasi ir juo reikėtų kliautis. Tu netampi niekuo. Aš stengiausi grįžti, tačiau tuo pačiu buvau pasiruošęs užsiimti ir kitomis veiklomis.

Svarbiausia tikėti savo svajone ir stengtis ją įgyvendint iš visų jėgų. Yra ir kitų labai gerų lenktynių serijų be F1 tad ir toliau gali daryti tai, ką tu myli”.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia