Robertas Kubica: nusivilsiu jeigu viskas baigsis tik bandymais

0
pasiruošęs

Robertas Kubica sako, kad pirmoji bandymų diena Abu Dabyje jam suteikė pasitikėjimo ir galvoja, tačiau būtų nusivylęs, jeigu viskas pasibaigtų ties bandymais.

Robertas Kubica pirmą kartą išbandė „Williams” bolidą ir ieško būtų kaip sugrįžti į Formulę 1 šalia Lance Strollo.

Reklama

Lenkas buvo devintas greičiausias lenktynininkas pirmadienį vykusiuose bandymuose ir įveikė 100 ratų. Į bolidą jis sugrįš trečiadienį popietinėje sesijoje, o pasibaigus bandymams „Williams” turėtų paskelbti savo 2018 metų sudėtį.

„Pirmiausia turiu būti tikras, kad galiu tai padaryti ir žinoma, kad kiekviena diena, tokia kaip šiandien, duoda man labai daug pasitikėjimo ir nuteikia optimistiškai, kad viskas gali būti gerai”, – sakė R. Kubica.

„Mano standartai yra pakankamai aukšti ir aš noriu būti aukštame lygyje. Jeigu sugrįžčiau, tai aš nebūčiau čia tik dėl skaičiaus.”

„Nuo Formulės 1 buvau atsitraukęs septynis metus ir turiu įsitikinti, kad su savo trūkumais galiu užtikrinti gerus rezultatus, kuriuos rodydavo geriausias Robertas Kubica, kurį aš žinau.”

„Nežinau, ką ateitis parodys, tačiau pažiūrėjus plačiau, kur aš buvau prieš 12 mėnesių ir kur esu dabar, galiu pasakyti, kad tie 12 mėnesių buvo labai geri.”

„Žinoma, kad šiandien buvo tokia diena ir jeigu iš jos nieko neišsirutulios, jausiu nusivylimą, nes jaučiuosi labai užtikrintai ir patogiai. Tačiau pagalvojus kur aš buvau, galiu tik džiaugtis ir didžiuotis tuo ką man pavyko pasiekti per paskutinius dešimt mėnesių.”

Primename, kad Robertas Kubica yra siejamas su „Williams” komanda ir gali būti, kad lenką mes išvysime rikiuotėje 2018 metais.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia