Robertas Kubica jaučiasi įrodęs, kad yra pasiruošęs grįžti į Formulę 1.

Lenkas Abu Dabyje vykusiuose „Pirelli” padangų bandymuose per dvi dienas apsuko 128 ratus, Robertas taip pat liko greičiausias iš „Williams” lenktynininkų.

Kubica bandymuose buvo greitesnis ne tik už Sergėjų Sirotkiną, kuris taip pat pretenduoja į „Williams” vietą, bet ir už dabartinį lenktynininką – Lance Strollą.

Reklama

Dabar lenkas laukia komandos sprendimo, bet jo manymu jis padarė pakankamai,kad įrodytų ko yra vertas.

„Prieš pusę metų situaciją buvo tokia: „leiskime pabandyti ir pažiūrėsime kaip jam seksis”. Jei tada būtų labai nepasisekę tada bent jau būčiau pabandęs”, – sako Robertas. „Dabar situacija visiems buvo aiškesnė tad palaukime galutinio jų sprendimo.”

„Niekada gyvenime nebuvau pasirengęs 100%, net tada kai buvau geriausios sportinės formos. Mano manymu aš padariau tikrai daug ir įrodžiau savo sugebėjimus. Yra labai daug dalykų, kurie man leidžia viltis geriausio, bet sprendimą priimti turiu ne aš.”

„Negaliu sakyti, kad esu 100% tikras, nes tokių žmonių nebūna, bet aš pasitikiu savo jėgom. Man pačiam reikėjo sužinoti ar aš galiu, ar aš sugebėčiau. Tai man yra svarbiausias gautas atsakymas.”

„Situacija dėl mano ribotų galimybių nėra lengva, bet mano manymu aš komandai įrodžiau, kad mano fizinis pasirengimas, bei būklė yra gerame lygyje. Aš niekada nebuvau taip gerai pasirengęs, kaip esu dabar.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia