Rio Haryanto „Manor” ekipoje keičia Estebanas Oconas

2
@EstebanOcon
@EstebanOcon
@EstebanOcon

„Manor” ekipa oficialiai paskelbė, kad Estebanas Oconas debiutuos Formulėje 1 nuo Belgijos GP, prancūzas buvo atrinktas kaip pakaita indoneziečiui Rio Haryanto.

Rio Haryanto sutartis su „Manor” ekipa buvo pasirašyta vienuolikai lenkltynių 2016-ų metų sezone, nors indonezietis lenktyniavo vienriomis lenktynėmis ilgiau negu buvo numatyta jo sutartyje, tačiau Vokietijos GP buvo jo paskutinės lenktynės.

Reklama

Vietoje indoneziečio bolidą pilotuos, F3 ir GP3 čempionas Estebanas Oconas, kuris šiuo metu yra „Renault” ekipos atsarginis pilotas, bei „Mercedes” programos narys.

„Mums labai malonu pasveikinti Estebaną, atvykusį į „Manor” visam likusiam sezonui. Mes įsitikinę, kaip Estebanas debiutuos lenktynėse Spa, mes turėsime pakankamai stiprią pilotų porą, su kuria galėsime konkuruoti su savo tiesioginiais konkurentais visą likusį sezoną.” sakė komandos vadovas Deivas Ryanas.

„Aš esu sujaudintas, kad Formulėje 1 debiutuosiu su „Manor” ekipa jau šį mėnesį, o dar ir Spa trasoje, kuri yra antra mėgstamiausia po mano namų žiedo. Aš pasiruošęs šiam žingsniui ir esu dėkingas už gautą patirtį, būnant Formulės 1 atsarginiu vairuotoju, šį sezoną. Noriu padėkoti „Renault” ir „Mercedes”  už darbą kartu, kad visa tai įvyktų. Ačiū, „Manor” už galimybę, kurią aš stipriai laikysiu abejomis rankomis.” sakė Estebanas Oconas

Reklama

2 Komentarai (-ų)

  1. nesurinko Rio pinigu. O pareiskimas, kad dabar gales kovot su konkurentais, tai cia kuriais? na nebent sauberis, bet tai tie iri jei ne finansinej subinej butu, tai vistiek viena kita taska but iskovoje

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia