Azerbaidžano GP Sebastianas Vettelis nusprendė specialiai trinktelti ratais į Lewiso Hamiltono bolidą

Šis sprendimas jam kainavo pergalę lenktynėse, jis gavo nuobaudą lenktynėse, gavo 3 baudos taškus. Be to FIA pranešė, kad pirmadienį jie kviesis vokietį ant „kilimėlio”. Sporto bendruomenė tiesiog pamišo, visi kalba tik apie šį įvykį vieni smerkia, o kiti gina Sebastianą.

Danielis Ricciardo sakė, kad Sebastianas yra karštakošis, nes jis pirmiau padaro, o tik paskui galvoja, ką padarė.

Reklama

Tačiau įdomus faktas, šiemet Knijos GP metu australas lygiai taip pat trinktelėjo lenkiančiam Vetteliui į jo bolido ratus. Skirtumas tas, kad Vettelis pasikarščiavo važiuodamas paskui saugos automobilį, o Danielis lenktynių metu, kai greičiai visai kitokie.

Kai visi kalba, kad Vettelis yra beprotis, nes mažų mažiausiai galėjo būti apgadinti bolidai, tai po Ricciardo poelgio, galėjo būti neišvengta ir traumų.

Tuo metu po varžybų Ricciardo sakė, kad jis tai pasielgė specialiai, norėdamas pralinksminti sporto gerbėjus.

„Sąžiningai kalbant aš nuobodžiavau, tad pamaniau sau: reikia trinktelti ratais dėl sirgalių. Aš meluočiau, jei sakyčiau, kad tai buvo netyčia, tačiau aš žinau, kad niekas nuo to nenukentėjo. Tiesiog truputis dūmų fanams”, – sakė australas.

 

Reklama

6 Komentarai (-ų)

  1. Man tai labai smagu matyt visa sita sarsala, atrodo, kad F1 atsigavo ir kazkokkios gyvybes inese, tik gaila, kad atsigavo ir kalba apie vieninteli sita susiremima, kai tuo tarpu rimti reikalai vyksta ir kitose komandose, pvz Force India ir Toro Rosso.

  2. Tai va, apskritai sezonas gan vykes, net honda tasku gavo, o kalbama tik apie viena. Beje dabar gales Vettelis atsisaudyt, nes visgi normalu trankytis tik vat uzkabino pasirodo ne ta 🙂

  3. Sakyk ka nori Deivec, bet kai Ricciardo sako, kad Vettelis nemastantis, o paskui atkasama, kad pats taip dare ir tikrai pavojingesnej situacijoj, tai iskyla klausimas kuris cia nemasto ir ar nereiketu patylet, bent pro reta, kaip maxui, aisku kainuoja, bet ent nejuokingai atrodai

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia