Anksčiau „Renault” skelbė, kad variklio atnaujinimo laukiama Kanadoje, vėliau šią datą nukėlė

Dabar „Renault” sako, kad nieko panašaus šį sezoną nebus. Kaip ir visada bus kažkokie atnaujinimai, tačiau didelio variklio atnaujinimo, kuris viską keistų iš pagrindų tikrai laukti šiemet nereikėtų.

Christianas Horneris Kanadoje sakė, kad jie tikisi, jog Azerbaidžane jie bus dar arčiau kovos priekyje, nes jiem žadamas variklio atnaujinimas, kuris turėjo būti atvežtas į Monrealį.

Reklama

„Tai čia „Red Bull” buvo tie, kurie pasakė, kad Baku bus atnaujinimas”, – sakė  Cyrilas Abiteboulas. „Atnaujinimai diegiami nuolat – kiekviename etape mes kažkaip atnaujiname savo agregatus. Pernai mums pavyko padaryti didelį šuolį variklio srityje. To tikėtis kasmet yra nerealu”.

 

„Nebus jokių stebuklų”, – sakė Cyrilas, reaguodamas į Hornerio pajuokavimą, kad jis kiekvieną sekmadienį meldžia didelio „Renault” atnaujinimo.

„Dabar mes susikoncentravę į pastovius ir tinkamus atnaujinimus, kurie susisumavę duos grąžą, tačiau stebuklų nelaukite. Kiekvienas lenktynes mes kažkaip patobuliname variklio pajėgumą ar patikimumą. Atvirai pasakius kitas didelis variklio atnaujinimas bus 2018. Tada mūsų variklis bus sukurtas pagal visiškai naują koncepciją. Tai ir bus didelis pokytis, tačiau kaip ir sakiau, tai bus ne šiemet”, – baigė interviu Abiteboulas.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia