„Renault” komandos sportininkai vakar vykusiuose kvalifikaciniuose važiavimuose pateko į greičiausiųjų 10-tuką ir abu patenkinti pasiektais rezultatais.

Niko Hulkenbergas ir Carlosas Sainzas jaunesnysis išsirikiavo vienas paskui kitą, o dėka Danielio Ricciardo baudos pakilo dar viena pozicija aukštyn.

Niko startuos iš 7 pozicijos, o Carlosas iš 8.

Reklama

Hulkenbergas sakė: „Kvalifikacijos rezultatai yra tikrai geri ir ko gero negalėjo būti geresni dėl bolido pajėgumo”.

„Mums nuvažiuoti keletą švarių ratų trečios dalies pabaigoje. Aš dėl to esu labai laimingas. Žinoma atsižvelgiant į mūsų pajėgumą, būtų buvę geriau jei būtų stipriau paliję. Visgi skųstis negaliu.”

„Rytojaus tikslas yra pasiekti finišą taškuose. Mūsų lenktynių tempas yra neblogas, tad turėtume smagiai pakovoti su „Force India”, „McLaren” ir „Wiliams”.”

Sainzo tikslai šiandienos varžybose panašūs į kolegos.

„Vakar buvo gera diena. Kvalifikacijoje jaučiausi bolide daug geriau nei treniruotėse.”

„Visada yra kur tobulėti, visgi trečią kartą iš trijų galimų dalyvauti trečiojoje kvalifikacijos dalyje su savo nauja komanda yra nuostabus jausmas.”

„Žinoma tikslas yra iškovoti taškus. Bus labai įdomios lenktynės, nes iš galo atvažiuos ir Ricciardo ir Hamiltonas. Aš manau mūsų tempas yra pakankamai geras, tad reikia nusiteikti rimtai kovai ir spausti iš paskutiniųjų.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia