„Renault” naujas variklis Monake greitesnis 0,2 sek

2
christianas horneris red bull
christian-horner-red-bull
@RedBullRacingF1

Kaip visi žinome praėjusiame Monako GP debiutavo naujieji „Renault” varikliai, vienas Danielio Ricciardo, kitas Kevino Magnusseno boliduose. „Red Bull” ekipa išanalizavus visus skaičius padarė išvadą, kad dėka naujos jėgainės, Danielis už komandos draugą greitesnis buvo 0,2sek per ratą.

„Red Bull” vadovybė gavus naują variklį iškart liko patenkinti padaryta pažanga, tad su „Red Bull Racing” komanda pratęsė, o su „Toro Rosso” komanda atnaujino variklių tiekimo sutartį 2017 ir 2018 metų sezonams. Komanda dabar paskelbė kiek greitesni jie buvo būtent naujo variklio pagalba, kadangi naująją jėgainę susimontavo tik į vieną komandos bolidą. Monte Karlo trasa yra labai lėta, tad Kanadoje vyksiančiame etape ši komanda tikisi būti greitesnė dar labiau, be to pirmą kartą abu bolidai bus su naujais varikliais. Christianas Horneris, komandos vadovas, džiaugėsi Ricciardo pasirodymu, kuris iškovojo pirmąją starto poziciją, bei, tik dėl grubios komandos klaidos, lenktynėse liko antras, taip pat jis negailėjo gerų žodžių ir „Renault”:

Reklama

„Aš manau, kad „Renault” padirbėjo tiesiog šauniai, vien dėl jėgainės galios padidėjimo mes sumažinome atsilikimą 0,2 sek per ratą. Mes esam tikri, kad šis skaičius bus didesnis tokiose trasose kaip Monrealyje ar Azerbaidžane, tai yra žingsnis gera linkme, be kurio mes tikrai nebūtume iškovoję „pole” pozicijos.

Derybos dėl sutarties pratęsimo dar dviem metams buvo labai sklandžios. Aš manau, kad „Renault” restruktūrizacija, pasiryžimas pasiekti užsibrėžtus tikslus, taip pat atsižvelgiant į visas investicijas, kurias jie daro, kitokio sprendimo tikėtis iš mūsų tikėtis ir nebuvo galima.

Aš manau mes mokame konkurencingą kainą, ir žinoma, mes turime galimybę jį pervadinti kito rėmėjo vardu. Žinoma, tai kad „Toro Rosso” pereina prie tų pačių jėgainių kaip mes, suteikia dar platesnes bendradarbiavimo galimybes.”

Reklama

2 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia