„Renault” komanda žinojo, kad Hulkenbergo pavarų dėžė gali neatlaikyti lenktynių distancijos

Cyrilas Abiteboulas po Monako GP lenktynių papasakojo, kad kompiuteriai rodė, jog pavarų dėžė gali sugesti. Tačiau jie nusprendė rizikuoti ir, deja, rizika šį kartą nepasiteisino.

„Mūsų atliktos analizės parodė, kad nekeisti Nico pavarų dėžės yra rizikinga, bet mes nusprendėme, kad gauti baudą Monake yra labai skausminga. Dabar esame tokioje situacijoje jog tam, kad pelnytume taškų lenktynių savaitgalyje, mes turime rizikuoti.

Reklama

Visa tai yra automobilių sportas ir tai nuvilia, nes Hulkenbergo tempas iki gedimo buvo geras”, – tęsė Abiteboulas.

Renault” komandos vadovas taip pat sakė, kad praeitas lenktynių savaitgalis juos nuvylė.

„Apibendrinant tai savaitgalis Monake buvo nuviliantis, mes siekėme pratęsti savo gerą pasirodymą šiemetiniame čempionate.

Komandos nariai labai daug dirbo, kad po varginančio ketvirtadienio, komandos lenktynininkai galėtų kovoti dėl aukščiausių, mums įmanomų, pozicijų.”

Jolyonui Palmeriui reikia pasistengti

Geriau sekėsi antram komandos pilotui Jolyonui Palmeriui. Jis startavo iš 16 pozicijos ir finišą pasiekė 11. Iki pirmojo čempionato taško, jam pritrūko tik 1.3 sekundės.

„Jolyono lenktynės buvo geros, jis nepadarė nei vienos klaidos, tai labai gerai jo savivertei. Dabar įgytas pasitikėjimas turėtų padėti jam geriau pasirodyti kvalifikacijoje tam, kad sekmadienį jis turėtų daugiau šansų kovoti dėl taškų”, – kalbėjo Cyrilas.

Reklama

2 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia