Šiemet Jolyono Palmerio Formulėje 1 jau pamatyti neturėtume, mat paskutinės jo lenktynės buvo Japonijoje, visgi „Renault” sako galintys padėti dėl ateinančių sezonų

Jolyoną „Renault” komandoje keičia ispanas Carlosas Sainzas jaunesnysis, o britas bent laikina liko be vietos šiame sporte.

„Renault” vadovas Cyrilas Abiteboulas sako, kad „Renault” jam gali padėti rasti vietą 2018 metams.

Reklama

„Mes esame gamintojas, kuris auto sporte užimą didelį plotą, tad mes tikrai turėtume galimybių jam padėti užsitikrinant darbą ateičiai”, – sako Abiteboulas.

„Tiek aš asmeniškai, tiek „Renault” turi įsipareigojimų padėti jam susirasti sekantį iššūkį. Esu tikras jis turi idėjų.”

Prancūzams labai sėkminga Formulės E serija, kur jie yra jėgos grandinės tiekėjas „E.dams” komandai. Ši komanda kasmet laimi gamintojų čempionatą. Taip pat „Renault” labai glaudžiai susijus su „Nissan” vardu.

Palmeris yra sakęs, kad jis yra atviras pasiūlymams ir jis būtinai apsvarstys dalyvavimą ir kitose serijose. Likti F1 kitam sezonui šansų mažai, nes realiausia vieta būtų „Williams” komandoje, o dėl jos jau yra netrumpas kandidatų sąrašas ir be Jolyono.

„Vienas dalykas aiškus Formulėje 1 yra: niekada nesakyk niekada”, – sako Jolyonas. „Dabar bando grįžti Kubica, manau tai daug ką pasako – daugelis niekada net nesapnavo, kad jis galės vairuoti F1 bolidą ir štai jis tai daro.

Taip pat ir su Paulu di Resta, jis F1 nedalyvavo jau ilgai, apart Budapešte šiemet, o yra labai rimtas konkurentas dėl vietos „Williams”. Niekada nieko negali žinoti.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia