„Renault” dėl pergalių tikisi varžytis 2019 m.

0
@ReanultSportF1 trečioje treniruotėje
"Renault" išvažiuoja į treniruotes

„Renault” ekipos vadovas Cyrilas Abiteboulas atmetė spėliojimus, kad jo vadovaujama ekipa kovos dėl pergalių jau 2018 m.

Po 2015 m. sezono „Lotus” ekipą perėmusi „Renault” 2016 m. dar naudojosi minėtos ekipos „palikimu”, o savo gamybos važiuoklę naudoja tik nuo šio, 2017 m. sezono.

Reklama

Jei pernai su vos 9 taškais „Renault” bendroje įskaitoje liko vos devinta, tai šiemet rezultatai jau kiek geresni. Po aštuonių etapų „Renault” ekipa turi 18 taškų ir konstruktorių įskaitoje žengia aštunta. Tiesa, įdomu, kad visus komandos taškus kol kas yra pelnęs tik vienas prancūzų komandos pilotas – Nico Hulkenbergas. Jolyonas Palmeris, tuo tarpu, vis dar nepelnė nei vieno taško.

Nepaisant rezultatų pagerėjimo, C. Abiteboulas didelio proveržio kitais metais dar nesitiki.

„Šiemet norėjome įsitvirtinti rikiuotės viduryje. Tai mums (dalinai) pavyko, nors norėtume pakilti šiek tiek aukščiau. Pergalės turėtų būti pasiekiamos 2019 m. Atrodo, jog tai tolima perspektyva, tačiau taip nėra. Mes žinome, kokiame lygyje yra top komandos. Jei šiandien pasirašysiu su kažkuo kontraktą, turėsiu laukti vienerius ar dvejus metus, kol galėsiu pasinaudoti jo talentu. Taigi, tai turėtų įtaką tik 2020 m. bolidui” – savo ekipos perspektyvas vertino prancūzas.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia