„Renault” agresyviai dirba ties kokybės kontrole 2018 metais

0

„Renault” vadovas Cyrilas Abiteboulas sako, kad komanda bus griežtesnė 2018 metais su savo kokybės kontrole, kad išvengtų patikimumo problemų pasikartojimo.

Cyrilas Abiteboulas sako, kad jų variklis bus labai panašus į tą, kurį jie naudojo 2017 metais, tačiau būdas, kuriuo jie patvirtindavo detales bus pasunkintas, kad išvengtų neadekvačių dalių boliduose.

Reklama

„Dabar pas mus yra didesnis stabilumas, kalbant apie variklį, jis bus labiau panašus į praėjusių metų variklį, nei lyginant 2016 ir 2017 metus”, – sakė „Renault” vadovas.

„Mes keičiame tik tas dalis, kurios gali padidinti galią. Praėjusiais metais mes keitėme beveik viską, vidaus degimo variklis ir hibridinės sistemos buvo visiškai naujos.”

„Mes taip pat keičiame savo vidines procedūras dėl patvirtinimų ir daromės labiau drakoniški kai tenka susidurti su projektų terminais ir naujų dalių patvirtinimais.”

„Esu labai užtikrintas tuo ką darome, ant stendo rezultatai atrodo labai reprezentatyvūs ir galutinis produktas atrodo daug labiau subrendęs prieš žiemos bandymų pradžią.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia