„Red Bull“ ir toliau tvirtina, kad trims etapams sukurtos „Pirelli“ padangos yra labiausiai taikytos „Mercedes“ komandai.

Christianas Horneris, „Red Bull“ komandos vadovas, sako, kad „Mercedes“ inirtingai stengiasi įtikinti „Pirelli“, kad jie tokias padangas, kaip Silverstone, tiektų visą likusį sezoną.

Kai italų padangų gamintojas paskelbė, kad Ispanijoje, Prancūzijoje ir Anglijoje bus naudojamos kitokios padangos pasigirdo daug kalbų. Daug kas teigė, kad tai daroma specialiai dėl „Mercedes“, nes jie niekaip nesusitvarko su įprastinėmis padangomis.

Reklama

Būtent Ispanijoje ir Prancūzijoje vokiečių komandai niekas negalėjo prilygti. Panašių rezultatų tikimasi ir šiandienos lenktynėse.

Štai kaip dėvėjosi įprastinės padangos ant „Red Bull“, „Mercedes“ ir „Ferrari“ bolidų Austrijoje.

„Šias padangas jie pristatė trasoms, kurių danga buvo neseniai atnaujinta, bet jos labai puikiai tiko būtent „Mercedes“. Abejose trasose prieš tai jie iškovojo lengvas pergales.

Tikrai suprantama, kodėl Toto Wolffas stengiasi pasiekti, kad šios padangos dar būtų naudojamos ir kitose lenktynėse.

Mano manymu Silverstone „Mercedes“ vėl bus labai stiprūs, nebent išliktų aukšta temperatūra ir lenktynių metu. Šios padangos labai jautrios aukštoms temperatūroms. Tai gali būti labai įdomus katalizatorius lenktynių metu.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia