„Red Bull” komandos vadovas sako, kad po vasaros atostogų aplenkti „Ferrari” yra jų tikslas

2016 metų sezone būtent taip ir įvyko, pirmą sezono pusę italai buvo antra komanda, o po vasaros atostogų sugrįžę „Red Bull” iškovojo antrą vietą gamintojų čempionate.

Šiuo metu austrų komanda nuo „Ferrari” atsilieka 134 taškais, o varžybų liko 9. Prieš šį sezoną visi kalbėjo apie tai, kad tai gali būti labai stiprus sezonas buliams, nes grįžo didžiulė aerodinaminė svarba. Tačiau, nors šioje srityje „Red Bull” ir turi Adrianą Newey savo komandoje, visgi jie yra tik trečia komanda pagal pajėgumą.

Reklama

Ispanijos GP pristatytas „Red Bull” komandos atnaujinimas pagerino jų formą trasoje ir nuo to jie 5 savaitgalius iš eilės iškovojo vietas ant apdovanojimų pakylos. Christianas Horneris pripažįsta, kad „Ferrari” yra toli, bet po vasaros atostogų jie galės vis dažniau mesti iššūkį tiek jiems tiek „Mercedes”.

„Žvelgiant vien tik į skaičius, tai mūsų atsilikimas nuo „Ferrari” ir „Mercedes” yra per didelis”, – sako Christianas. „Aš manau, kad mes galime surinkti daugiau taškų už „Ferrari” likusioje dalyje. Aš manau, mes dabar dažniau kovosime dėl podiumo, o metų pabaigoje ir dėl pergalių, tokie yra mūsų agresyvūs, bet realistiški tikslai.”

„iki šiol mes iškovojome 6 podiumus ir vieną pergalę etape. Atsilikimas nuo lyderių yra didesnis nei norėtume. Bet žvelgiant į paskutines 4 lenktynes (prieš Vengriją), tai pamatysime, kad „Ferrari” iškovojo vos 2 taškai daugiau nei mes.

Visuose tuose etapuose mes turėjome problemų su patikimumu, tad manau, kad paskutiniuose etapuose mes labai gerai pasirodėme. Mes judame tinkama kryptimi. Nuo pat Barselonos mes pastoviai tobuliname bolidą ir šią kryptimi darbus tęsime toliau”, – sakė Horneris.

 

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia