„Red Bull“ nori M. Verstappeną padaryti jauniausiu čempionu istorijoje

0
max vesrtappen red bull

„Red Bull“ norėtų, kad per ateinančius dvejus metus Maxas Verstappenas su jais iškovotų čempiono titulą ir taip taptų jauniausiu tai padariusiu lenktynininku istorijoje.

Šiuo metu toks rekordas priklauso anksčiau „Red Bull“ atstovavusiam Sebastianui Vetteliui, vokietis savo pirmąjį titulą iškovojo būdamas 23 metų ir 134 dienų amžiaus.

Maxas Verstappenas jau turi keletą rekordų savo sąskaitoje: jis jauniausias lenktynininkas F1 istorijoje, jauniausias užfiksavęs greičiausią ratą, jauniausias nugalėjęs lenktynėse, jauniausias lipęs ant apdovanojimų pakylos, jauniausias iškovojęs taškus, jauniausias pirmavęs bent vieną ratą lenktynėse lenktynininkas.

Reklama

Praeito savaitgalio metu jis vos netapo jauniausiu lenktynininku iškovojusiu „pole“ poziciją kvalifikacijoje.

„Mes su nekantrumu laukiame kitų metų“, – sako Helmutas Marko. „Mūsų tikslas savo gretose turėti jauniausią pasaulio čempioną. Tam mes turime dar du metus, bet tai pabandysime pasiekti jau kitais metais.

Mes puikiai žinome, kad pirmieji metai su nauju variklio gamintoju lengvi nebūna. Bet mūsų tikslas, tą kartoju visiems, jau kitą sezoną kovoti dėl čempiono titulų, nuo pat sezono pradžios. Negali būti jokių pasiteisinimų.“

Kitą sezoną „Red Bull“ lenktyniaus Maxas Verstappenas ir Pierre Gasly, kuris pakeis Danielį Ricciardo pereisiantį į „Renault“ gretas.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia