„Red Bull“ neigia aukosiantys „Toro Rosso“ sezoną dėl „Honda“ tobulėjimo

0
red bull

Christianas Horneris tvirtina, kad „Red Bull“ nesistengs aukoti „Toro Rosso“ sezono, kad „Honda“ galėtų nevaržomai tobulinti savo variklius 2019 metams.

„Toro Rosso“ šiuo metu yra vienintelė „Honda“ klientė, tačiau „Red Bull“ pasirašė sutartį su japonais nuo 2019 metų sezono.

Reklama

Pasirodė pranešimų, kad „Red Bull“ leido „Honda“ tobulinti savo variklius ir naudoti eksperimentines dalis lenktynėse.

Tuo tarpu abu „Toro Rosso“ lenktynininkai jau yra ant leistinų keisti komponentų skaičiaus ribos ir bet kokia nauja variklio dalis reikš startines pozicijų baudas.

Šiuo metu „Toro Rosso“ ekipa yra aštuntoje vietoje konstruktorių įskaitoje ir tik trimis taškais lenkia „Sauber“, o nuo „McLaten“ atsilieka net 29 taškais.

C. Horneris sako, kad tokio leidimo japonams nesuteikė, tačiau panašus reiškinys gali įvykti vėlyvesnėje sezono stadijoje, kad kitais metais abi komandos turėtų iš to naudos.

„Nemanau, kad mes spausime „Honda“, kad šie aukotų „Toro Rosso“ sezoną“, – sakė „Red Bull“ komandos vadovas.

„Tačiau išlieka galimybės pasimokyti ir išpešti naudos visai grupei, iš kurios ir pati „Toro Rosso“ ekipa turėtų gauti naudos.“

„Todėl toks klausimas dar išlieka, kaip galima diskusija, tačiau žinoma, kad „Toro Rosso“ turi kovoti savo kovas dėl konstruktorių taurės su tomis komandomis, kuriomis dabar varžosi. Jiems tai yra labai reikšmingas dalykas.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia