„Red Bull“ komandos vadovas Christianas Horneris atskleidė, kad jie su nekantrumu laukia Kanados GP kur variklio atnaujinimus pristatys tiek „Renault“, tiek „Honda“.

„Red Bull“ sakė, kad jie dėl kitų metų variklio niekaip neapsispręs šio mėnesio pabaigoje, nors to reikalauja taisyklės. Šiuo metu austrų komanda turi puikias galimybes stebėti abu gamintojus, nes jie naudoja „Renault“ variklius, o „Toro Rosso“ pagamintus „Honda“ kompanijos.

Prancūzai šį sezoną pradėjo užsibrėžę tikslą ištobulinti variklio patikimumą. Dabar jie Kanadoje ruošiasi variklio atnaujinimui, kuris turi būti orientuotas į galią.

Reklama

„Panašu, kad abu gamintojai atnaujintus variklius atveš į Monrealį. Šio etapo mes laukiam su nekantrumu“, – sako Horneris.

Su tuo, kad dar nežinomas variklio tiekėjas kitam sezonui siejama ir tai, kad niekaip nepasirašoma sutartis ir su Danieliu Ricciardo. Paklaustas kada jo manymu pavyks susitrati su australu C.Horneris atsakė: „Idealiam pasaulyje mes susitarę jau vakar būtume susitarę.“

„Mes gerbiame ir suprantame Danielio norą viską gerai apsvarstyti ir priimti sprendimą, kuris jį labiausiai tenkins.“

„Manau jis nekantrauja sužinoti kokį variklį mes naudosime kitais metais. Mes siekiame turėti kiek įmanoma geresnį komplektą kitam sezonui, be abejo ir tolimesni sezonai nėra pamiršti.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia