R. Kubica kalbasi su „Williams” dėl pagalbinio rolės 2018 metams

0
pasiruošęs

Robertas Kubica vis dar kalbasi su „Williams”, tačiau dabar deramasi dėl pagalbinio lenktynininko rolės artėjančiam sezonui.

Sergey Sirotkinas yra favoritas gauti pagrindinio lenktynininko vietą šalia Lance Strollo. Rusas šioje kovoje sugebėjo nurungti tokius varžovus kaip R. Kubica, P. di Resta, D. Kvyatas ir P. Wehrleinas.

Reklama

„Williams” tvirtina, kad jų sprendimas priklausys nuo to, kas pademonstruos geresnius rezultatus, o šiuo atveju tikėtina, kad S. Sirotkinas yra sąrašo viršuje.

R. Kubica buvo visiškai susikoncentravęs ties pagrindinio lenktynininko role, tačiau tapus aišku, kad taip nenutiks, jo komanda pradėjo derybas sutelkusi dėmesį į kitas galimybes.

Skelbiama, kad prasidėjo alternatyvios diskusijos, kurios apima padėjėjo rolę ir jam tektų kartais vairuoti bolidą, bei padėti jį tobulinti. Ši rolė turėtų jam suteikti galimybę dažniau sėsti prie bolido vairo.

Toks žingsnis turėtų naudos abiems pusėms. „Williams” gautų patyrusio lenktynininko paramą, kadangi greičiausiai lenktynininkų pora bus nepatyrusi. O lenkas turėtų gauti daugiau laiko, kur jis galėtų įrodyti, jog jis gali varžytis aukščiausiame lygyje.

„Williams” atsisako komentuoti apie pilotų poros sudarymą ir sako, kad savo sprendimą paskelbs atėjus laikui. Kiek seniau pasirodė pranešimų, kad komanda savo lenktynininkų portą turėtų paskelbti kitą savaitę.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia