R. Kubica greičiausiai nebus „Williams” lentynininkas, S. Sirotkinas – favoritas

0
pasiruošęs

Panašu, kad sensacingo sugrįžimo į Formulę 1 svajonė yra baigta po to, kai pasirodė pranešimų, jog labiausiai tikėtinas variantas „Williams” komandai – Sergey Sirotkinas.

Robertas Kubica dviejų dienų bandymuose Abu Dabyje „Williams” komandai padarė įspūdį, tačiau Austosport įsitikinę, kad lenkas daugiau nebėra tarp kandidatų užimti vietą komandoje. Favoritas čia yra Sergey Sirotkinas.

Reklama

Šią savaitę pasirodė pranešimų, kad rusas turi labai stiprų finansinį užnugarį, kurio vertė yra apie 12,7 milijonų eurų. Toks rėmėjų palaikymas yra labai patrauklus britų komandai.

Autosport pažymi, kad „Williams” buvo nustebinti S. Sirotkino surinktų duomenų per bandymus, kurie vyko Abu Dabyje, kai jie buvo palyginti su R. Kubicos duomenimis.

Panašu, kad Sergey Sirotkinas negali būti visiškai užtikrintas savo sėkme, kadangi yra dar vienas lenktynininkas, kuris turi labai stiprų rėmėjų užnugarį – Daniilas Kvyatas.

Ankščiau buvo pranešama, kad tarp kandidatų yra ir atsarginis lenktynininkas Paulas di Resta, tačiau atrodo, kad ir jis yra eliminuotas iš šio sąrašo.

Iš pradžių R. Kubica buvo siejamas su „Renault” ir paskutiniu metu su „Williams”, tačiau panašu, kad lenko šansai sugrįžti į sportą ir itin minimalūs.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia