R. Grosjeanas gavo baudą Monako GP lenktynėms

0
romain grosjean

Romainas Grosjeanas, už sukeltą avariją Ispanijos GP lenktynėse, gavo trijų startinių pozicijų baudą, kuri bus perkelta į artimiausią etapą Monake.

„Haas“ lenktynininkas gavo bausmę už tai, kad iš lenktynių Ispanijoje, trečiąjame posūkyje pašalino Nico Hulkenbergą ir Pierre Gasly.

Reklama

Romainas Grosjeanas buvo pakviestas į teisėjų kambarį, kad aptartų jo veiksmus trasoje ir buvo nubaustas trijų startinių pozicijų bauda Monake.

„Lenktynininkas teisėjams paaiškino, kad tuo metu jis pajautė, jog atsidurs važiuojamosios dalies centre, todėl priėmė sprendimą spausti greičio pedalą, kad visiškai neužblokuotų kelio atvažiuojantiems bolidams“, – rašoma teisėjų pranešime.

„Tačiau kirsdamas trasą jis atsidūrė dviejų lenktynininkų važiuojamosiose linijose. Pilotas teisėjams pripažino, kad jis priėmė sprendimą kirsti trasą, norėdamas išvengti susidūrimų su kitais lenktynininkais ir pamanė, kad tai buvo geriausias pasirinkimas.“

„Peržiūrėję video pakartojimą, teisėjai pamatė, kad incidento metu lenktynininkas važiavo kairiąja trasos puse ir buvo beveik visiškai išvažiavęs už jos ribų, kai priėmė sprendimą, kad reikia kirsti trasą į dešinę jos pusę.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia