R. Brawnas kalbasi su Moto GP, nori išvengti lenktynių dubliavimosi

0
ross brawn

Rossas Brawnas dar Ispanijos GP metu pradėjo derybas su „Dorna” vadovu Carmelo Ezpeleta. Derybų tikslas – išvengti Formulės 1 ir Moto GP lenktynių dubliavimosi ateityje.

Šiame sezone abiejų čempionatų lenktynės dubliuojasi aštuonis kartus. Pirmosios dvi sezono lenktynės susidūrė tuo pat metu. Paskutinės Moto GP čempionato lenktynės įvyks, kai Brazilija priims Formulę 1 į savo šalį, o savaitgalis Pietų Amerikoje bus prieš paskutinis. Šis savaitgalis išskiriamas, nes čia gali vykti kova dėl pasaulio čempiono titulo.

Reklama

Tačiau sprendimo rasti gali ir nepavykti. R. Brawnas sako, kad naujoji Formulės 1 valdžia yra atvira darbui su kitais čempionatais siekiant išvengti, kad fanai nepraleistų svarbių lenktynių.

„Mes per daug nesidižiuojame konsultuodamiesi su kitais čempionatais, kad rastume geriausią būdą judėti pirmyn. Sudėtinga žongliruoti su datomis ir visada nepavyks pasiekti to ko nori. Bet bent jau kalbamės ir bandome tai išspręsti”, – apie problemas dėl tvarkaraščio kalbėjo R. Brawnas.

Rossas Brawnas žavisi Moto GP struktūra

„Man patinka nuopelnais pagrįsta sistema, kurią jie turi tarp Moto 3, Moto 2 ir Moto GP. Manau, kad tai labai įdomu žiūrint į komercinę pusę, kaip jie tvarkosi su komandomis, tam tikrais sprendimais ir kaip jie dirba su komandomis klientėmis”, – apie Moto GP struktūrą kalbėjo Formulės 1 vadovas.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia