„Porsche”: sumažinus išlaidas, F1 galėtų būti mūsų tikslas

5
porsche

„Porsche” finansų vadovas Lutzas Mescheke sako, kad jie yra susidomėję vykstančiomis diskusijomis dėl 2021 metų variklių ir yra atviri prisijungimui prie F1.

Šio sezono pabaigoje „Porsche” traukiasi iš LMP1 klasės 24 valandų lenktynėse ir rengiasi prisijungti prie Formulė E čempionato 2019 metais. Vokiečiai rimtai planuoja prisijungti prie Formulės 1 čempionato kaip variklių gamintojas.

Reklama

Šiuo metu vyksta nuolatiniai susitikimai tarp FIA, F1 komandų vadovų ir suinteresuotų dalyvių. „Porsche” dalyvavo susitikime su F1 vadovais Italijos GP savaitgalio metu, o Lutzas Mescheke tikisi, kad kelias į Formulę 1 taps daug skaidresnis.

„F1 galėtų būti viena iš teisingų krypčių. Kaip jau žinote, Formulė E šiuo metu mums yra labai svarbi, o F1 visada yra gera tema pasikalbėti. Manau, kad mes esame geroje diskusijų stadijoje, kalbant apie naujuosius variklius.”

Variklių supaprastinimas iki V6 tipo su dvejomis turbinomis yra pats svarbiausias tikslas, o tai ir domina „Porsche” konecrną.

„Absoliučiai teisingai. Turime sumažinti išlaidas, o tai padarius, galėtų būti puikus kelias pasiekti šį tikslą.”

Reklama

5 Komentarai (-ų)

    • kitokie…bet ka anksciau nebuvo jie atmosferniai ir ka ? kaip buvo F1 brangi taip ir liko…na per ta gala problema sprendzia…bet politiniame sporte kaip F1 nestebina…

    • as isvis abejoju, kad VW listu i F1. Cia tas pats kas zmogus vazinejes visa gyvenima su VW, pradetu galvoti apie Porsche ar Ferrari 😀
      F1 speju visada bus brandai kurie susije daugiau su sport auto.
      Na renault isimtis sakyciau…seni laikai praejo, kai „garagista” susikrove garaze masina ir vaziuoja

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia