Po Italijos GP „Mercedes“ pradės naudoti komandinius nurodymus

0
mercedes

Po Italijos GP savaitgalio „Mercedes“ aptars ar Valtteri Bottas turėtų pereiti į Lewiso Hamiltono padėjėjo rolę.

Abu lenktynininkai „Mercedes“ komandoje turi vienodą statusą, tačiau ekipa pripažįsta, kad didėjantis spaudimas iš Sebastiano Vettelio ir „Ferrari“ gali priversti juos panaudoti komandinę taktiką.

Reklama

V. Bottas šiuo metu nuo L. Hamiltono atsilieka 87 taškais. Iki sezono pabaigos liko 8 lenktynės ir potencialiai galima pelnyti 200 taškų.

Lentelės viršūnėje L. Hamiltonas prieš S. Vettelį pirmauja 17 taškų skirtumu. Likę 8 savaitgaliai nebus patogūs „Mercedes“ komandai, kadangi jų bolidas tose trasose turi daugiau problemų, todėl ekipa turi pagalvoti apie tai, kaip jiems elgtis, kad neprarastų pozicijų.

Po Belgijos GP paklaustas ar būtų teisinga dabar V. Bottui suteikti antrojo lenktynininko statusą, Toto Wolffas atsakė: „Aš nekenčiu to daryti. Tai visiškai prieštarauja mano lenktynininko instinktui. Mes stengiamės išlikti labai neutralūs abiems savo pilotams ir iki šiol mes to nedarėme ir dabar to dar nesame aptarę.“

„Pažiūrėsime, kaip seksis Monzoje, o tada spręsime šį klausimą ar mums reikia visas pajėgas telkti ties vienu lenktynininku.“

„Tačiau tada mes liksime skolingi dviems lenktynininkams ir Formulei 1 už kišimąsi į lenktyniavimą.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia