„Pirelli” pristatė du naujus padangų komplektus

5
pirelli

„Pirelli” pristatė du naujus padangų komplektus, kurie bus naudojami 2018 metais. Tai reiškia, kad kitais metais bus 7 sausai trasai skirti komplektai.

Super kietos ir hyper minkštosios – tai naujieji du komplektai, kurie bus pridėti prie jau dabar esančių penkių padangų komplektų, tai reiškia, kad atsiras dar dvi padangų spalvos. Super kietosios bus oranžinės spalvos, kietosios – ledinės mėlynos, vidutinio kietumo – baltos, minkštosios – geltonos, super minkštosios – raudonos, ultra minkštosios – švelniai purpurinės ir hyper minkštosios – švelniai rožinės spalvos.

Reklama

„Pirelli” tikisi, kad naujų padangų darbinės temperatūros leis daug didesnį strategijos pasirinkimo diapazoną 2018 metais.

„Šiais metais padangos padidėjo 25% dėl naujų bolidų, todėl kitų metų pokyčiai yra daug mažiau reikšmingi. Tačiau mes džiaugiamės galėdami pristatyti keletą naujovių, tai bus minkštesnės ir greitesnės padangos visoje komplektų gamoje.”

„Supratome, kad dėl tam tikrų sąlygų šiemet mūsų kurtos padangos buvo konservatyvios. Padangas, kurias sukūrėme 2018 metams sprendžia šią problemą. Mes taikomės, kad kiekvienose lenktynėse būtų atliekami bent du sustojimai.”

„Tačiau pati padangų struktūra kitiems metams nesikeičia, nes daugelis lenktynininkų džiaugėsi galėdami stipriau spausti nuo starto iki finišo. Naujos padangos bus greitesnės, todėl galėsime džiaugtis dar geresniu reginiu trasoje 2018 metais.”

Reklama

5 Komentarai (-ų)

  1. Tik klausimas, kam tos super kietos padangos, jei šiemet net vidutinės buvo per kietos. Ir kaip pirelli planuoja konstruoti du sustojimų su tom padangom.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia