Pierre Gasly lieka, o Daniilas Kvyatas grįžta į „Toro Rosso”

0
Toro Rosso STR12

Po naujausių žinių dėl Jolyono Palmerio ateities, „Toro Rosso” ekipa po Japonijos GP turės pilną sudėtį, kuri išliks iki sezono pabaigos.

Po to kai Jolyonas Palmeris paskelbė, kad Japonijos GP su „Renault” jam bus paskutinis, o jį pakeis Carlosas Sainzas, netruko pasirodyti naujienos ir iš „Toro Rosso” komandos.

Reklama

Daniilas Kvyatas po netikėtų atostogų, kai jį pakeitė Pierre Gasly Malaizijoje, sugrįš atgal į „Toro Rosso” ekipą. O pats Pierre Gasly užims Carloso Sainzo vietą iki šių metų pabaigos.

Pierre Gasly turės praleisti Super Formula finalą, kai jis atsilieka tik puse taško prieš Hiroaki Ishiura, kuris yra čempionato lyderis.

Carloso Sainzo ir Fanzo Tosto mintys

Carlosas Saiznas: „Pirmiausiai norėčiau padėkoti „Toro Rosso” ir „Red Bull”, kad jie man leido sezoną pabaigti „Renault” komandoje. Labai dėkoju savo inžinieriams ir mechanikams už jų palaikymą ir sunkų darbą per šiuos metus. „Toro Rosso” komanda susideda iš fantastiškų žmonių grupės, todėl linkiu jiems sėkmės ateityje. Rytojaus lenktynėse aš stengsiuosi pasirodyti kaip tik galiu geriau, tai būtų pats geriausias atsisveikinimas. Paskutinės keturios lenktynės su „Renault” man leis geriau susipažinti su komanda. Labai laukiu darbo pradžios su jais.”

Franzas Tostas: „Norėčiau padėkoti Carlosui už visas jo pastangas per beveik tris metus Formulėje 1. Jis visada stengdavosi atiduosi visą save, demonstravo nuostabų požiūrį ir įsipareigojimą savo darbui. Tai padėjo jam ir mums pasiekti gerų rezultatų. Tačiau visų komandos žmonių vardu, norėčiau palinkėti jam sėkmės su naująja ekipa. Laukiame, kada galėsime nugalėti jį trasoje!”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia