Pavadinimą kitais metais kiek pakeisianti „Red Bull” tiki „Honda” perspektyvomis

0
@thisisf1.com

Bendradarbiavimą su „Aston Martin” išplėtusi ir nuo kito sezono „Aston Martin Red Bull Racing” besivadinsianti „Red Bull” ekipa tiki „Honda” ateitimi Formulėje 1.

„Mes matėme abu „McLaren”, važiuojančius pirmame dešimtuke Singapūre, matome, kad („Honda”) variklis yra tobulinamas, taigi, mes žinome, kas vyksta užkulisiuose. „Honda” turi gerą finansinį potencialą, būtiną infrastruktūrą, vieną iš moderniausių gamyklų su atitinkamais įrengimais bandymams – viską, ko reikia sėkmingai ir laiminčiai F1 partnerystei. Tačiau turime atsižvelgti ir į japonų mentalitetą, kuris, žinoma, šiek tiek skiriasi nuo mūsų, europiečių”.

Reklama

H. Marko taip pat akcentavo, kad bendradarbiavimo su „Aston Martin” prekiniu ženklu išplėtimas, apie kurį buvo paskelbta šiandien (pirmadienį – red. past.) nėra niekaip susijęs su varikliais.

„Su jais („Aston Martin”) bendradarbiavimas yra finansinis, kuris neturi nieko bendro su jėgos agregatais. Dabar mes laukiame, kaip „Toro Rosso” ir „Honda” seksis dirbti kartu. 2018 m. rugsėjo mėnesį bus galima pasakyti, ką mes ketiname daryti 2019 m. Tada jau galėsime puikiai įvertinti „Toro Rosso” ir „Honda” bendradarbiavimą”, – reziumavo austras.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia