Patobulintas „HAAS“ bolidas bus greitesnis lėtose trasose

0
kevinas magnussenas haas

Kevinas Magnussenas džiaugiasi, kad „HAAS“ patobulino savo bolidą, kuris turėtų būti dar greitesnis lėtose trasose.

Kevinas Magnussenas tikisi puikių lenktynių Singapūre, mat „HAAS“ komanda išsprendė problemas kilusias lėtose trasose pradžioje sezono.

„HAAS“ formos kilimas lėtose trasose matomas ir iki šiol, pavyzdžiui Monake jie neiškovojo nei vieno taško, o Vengrijoje Kevinas finišavo 7, o Romainas 10.

Reklama

Be to amerikiečių komanda nori pasiekti kuo geresnį rezultatą, mat Grosjeano iškovota šešta vieta Italijoje buvo anuliuota.

„Mano nuomone komanda dirba tiesiog puikiai, šiemet mūsų forma yra pastovi ne taip, kaip pernai, kai mes buvome stiprūs tik keletoje lenktynių, o visose kitose buvome silpni. Komandai lenktyniaujančiai čempionate tik trečią sezoną toks rezultatas yra tiesiog puikus“, – džiaugėsi Kevinas.

„Mes darome viską kas tik mūsų galioje, kad rezultatai būtų kuo geresni.

Mano nuomone tai, kad kovojame dėl 4 pozicijos su „Renault“ tik įrodo, kad viską darome gerai, juk ne visada mums sekėsi lenktynėse. Mūsų sukurtas bolidas geras ir dar turi potencialo.

Aš tikiuosi, kad mes būsime priekyje visų vidutiniokų, su „Renault“ kovosime kaip lygūs su lygiais, kaip jau šiemet matėme ne kartą.

Pradžioje sezono mums kilo bėdų lėtose trasose Monake ir Kanadoje. Visgi vėliau Vengrijoje mes buvome kur kas stipresni, tad mūsų priimti sprendimai tobulinant bolidą buvo teisingi. Kaip bus Singapūre pamatysime, bet aš manau, kad mes galėsime kovoti priekyje visų vidutiniokų.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia