Patas Symondsas: V. Bottas kritiškai svarbus 2017 metų „Williams” planuose

0

„Williams” technikos skyriaus direktorius Patas Symondsas sako, kad yra kritiškai svarbu neleisti Valteri Bottui pereiti į „Mercedes” komandą kitais metais.

Reklama

Valteri Bottas buvo siejamas kaip pagrindinis kandidatas pakeisti pasaulio čempioną Nico Rosbergą. Tačiau suomis turi naują kontraktą su „Williams” 2017 metų sezonui. „Mercedes” komanda siūlė ženklią nuolaidą variklių tiekimo išlaidoms su sąlygą, kad Valteri Botto kontraktas būtų nutrauktas, tačiau susitarimas iki šiol nėra pasiektas.

„Mūsų komandoje debiutuoja Lance Strollas, kuris neturi Formulės 1 patirties, todėl išlaikyti Valteri Bottą mums kritiškai svarbu. Prarasti jį būtų didelis smūgis visai komandai.” Patas Symondas kalbėjo Gazzetta dello Sport.

Valteri Botto komandos kolega, Felipe Massa, baigė karjerą 2016 metų  sezono pabaigoje, todėl „Williams” vadovas sako, kad komandai svarbu turėti bent vieną patyrusį pilotą, nes kitais metais keičiasi Formulės 1 taisyklės, o teisingos informacijos surinkimas bus itin svarbus.

„Žmonės dažnai neįvertina tęstinumo svarbos komandoje. Lenktynininkas yra galutinė nuoroda, kuri reikalinga darbui tarp inžinierių ir duomenų. Galima pakeisti vieną iš jų, bet kitas reikalingas kaip informacijos šaltinis, ypatingai tokiame sezone, koks laukia mūsų 2017, su daugybe ryškių pasikeitimų.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia