„Williams” komanda labai ilgai svarstė kas bus jų antrasis lenktynininkas, juo tapo rusas Sergėjus Sirotkinas, o lenkas Robertas Kubica tapo jų atsarginiu lenktynininku.

Kubica sakė, kad jis įrodė galįs lenktyniauti pilna jėga ir taip ištemps visą lenktynių distanciją, tačiau jo manymu jam koją kiša amžius.

Paddy Lowe sako, kad lenktynininko vietos lenkas negali tikėtis už praeities pasiekimus, o jam teks sunkiai dirbti ir 2019 jis turi visas galimybes tapti pagrindiniu lenktynininku.

Reklama

Paddy buvo paklaustas, kuriose srityse lenkai reikia pasitempti į ką jis atsakė: „Apie tai aš nekalbėsiu.”

„Mes nudirbome daug darbų su visais pilotais, kuriuos svarstėme tapti vienu iš dviejų komandos pagrindinių lenktynininkų.”

„Sergėjų pasirinkome viską susumavus ir įvertinus. Jis buvo aiškus lyderis.”

„Robertas vis dar yra ieškojimų, kaip grįžti į F1 kely, po ralyje patirtos rankos traumos.”

„Tam reikia daug drąsos, daug užsispyrimo, didelio atsidavimo – už tai jis nusipelno didelės pagarbos. Šiais metais jis bus mūsų atsarginis pilotas, pilotas atsakingas už tobulinimą, tai tik pagelbės bandymui pasiekti jo užsibrėžtam tikslui.”

„Labai dažnai lenktynininko trūkumai ne viską lemia – tai labai konkurencinga veikla, bandyti gauti lenktynininko poziciją. Pasaulyje labai labai daug jaunų talentingų vyrukų, o vietų yra daug kartų mažiau.”

„Robertas visko nori pasiekti pats. Jis turi tokią galimybę, galimybę įrodyti esąs tinkamas lenktyniauti 2019 metų sezone, kur bebūtų laisva lenktynininko vieta.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia