Paddy Lowe: F. Massa priklauso pasaulio čempionų klasei

0
paddy lowe claire williams
@Williams

„Williams” technikos direktorius Paddy Lowe sako esąs susižavėjęs Felipe Massa ir įsitikinęs, kad brazilas bus fantastiškas mokytojas naujokui Lance Strollui.

Paddy Lowe į „Williams” ekipą grįžo šiais metais, kaip ir Lance Strollas, kuris pasirašė sutartį su komanda, kai Valtteri Bottas persikėlė į „Mercedes”.

Reklama

P. Lowe galvoja, kad F. Massa bus pats geriausias mokytojas iš visos rikiuotės, kadangi turi sukaupęs keturiolikos metų patirtį ir šiuo metu brazilas puikiai asistuoja Formulės 1 debiutantui.

„Žavėjausi Felipe kaip konkurentu jau nuo labai seniai, ypač 2008 metais, kai dirbau su „McLaren” ir Lewisu Hamiltonu, tai buvo tikrai nelengva kova tarp jų ir tarp komandų”, sakė britas.

„Tais metais jis nuveikė neįtikėtinai didelį darbą, ir kaip žinote, trumpam buvo tapęs pasaulio čempionu. Todėl jis priklauso pasaulio čempionų klasei, o su juo dirbti yra nuostabu. Jis visada linksmas, visiškai įsipareigojęs ir mėgaujasi savo darbu.

Kai pilotai aiškiai mėgaujasi tuo ką daro, visada supranti, kad tai geras pradinis atspirties taškas. Tai sukelia malonumą dirbti kartu. Jo patirtis yra didžiulė, jis malonus vyrukas ir tau nereikia rūpintis tuo ką jis daro bolide, nes visada žinai, kad jis padarys viską teisingai ir iš bolido išspaus viską ko reikalauji.

Fantastika, kad mes jį turime, ypač šiuo metu kai Lance Strollas dar tik mokosi. Tuo pat metu Felipe labai pagelbėjo ir pamokė Lance Strollą, kaip pagauti reikiamą greičio ritmą”, – gerų žodžių brazilui negaulėjo P. Lowe.

Lance Strollas iš keturių vykusių lenktynių finišavo tik vienose, kurios vyko Rusijoje, tuo tarpu brazilas lenktynes baigė visuose etapuose ir yra vienintelis komandos pilotas uždirbantis taškus.

Primename, kad Ispanijos GP lenktynės vyks šį savaitgalį.

Ispanijos GP savaitgalio tvarkaraštis

Ispanijos Grand Prix
Sesija Data Laikas
Ispanijos GP: pirmoji treniruotė 2017-05-12 11:00 - 12:30
Ispanijos GP: antroji treniruotė 2017-05-12 15:00 - 16:30
Ispanijos GP: trečioji treniruotė 2017-05-13 12:00 - 13:00
Ispanijos GP: kvalifikacija 2017-05-13 15:00 - 16:00
Ispanijos GP: lenktynės 2017-05-14 15:00 - 17:00
Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia