P. Maldonado: nedera lyginti mane su M. Verstappenu

0
pastor maldonado

Buvęs Formulės 1 lenktynininkas Pastoras Maldonado sako, kad lyginti jį su Maxu Verstappenu yra visiškai nelogiška.

M. Verstappeno 2018 metų sezono startas nėra pats geriausias, kadangi visose lenktynėse olandas pridarė daugybę klaidų ir susidūrė su kitais lenktynininkais.

Reklama

Paskutinis olando susidūrimas įvyko Azerbaidžano lenktynėse, kuris buvo itin skaudus komandai, kadangi susidūrė abu „Red Bull“ pilotai ir dėl to pasitraukė iš lenktynių ankščiau laiko.

Dėl olando daromų klaidų, fanai ir priešai pradėjo jį lyginti su P. Maldonado, kuris itin žinomas dėl savo incidentų ir avarijų virtinės Formulėje 1. Šiuo metu venesualietis lenktyniauja WEC čempionate su „DragonSpeed“ ekipa.

Šį savaitgalį vykusiose 6 valandų lenktynėse Spa trasoje, P. Maldonado pakomentavo jo paties lyginimą su M. Verstappenu ir pavadino jį nelogišku.

„Maxas yra fantastiškas lenktynininkas, tačiau jis dar labai jaunas, todėl normalu, kad daro nemažai klaidų“, – sakė P. Maldonado.

„Jis turi kaupti savo patirtį, tačiau lyginti jį su manimi yra visiškai nederama.“

Nors buvo pasirodžiusių gandų, kad venesualietis gali sugrįžti į sportą, tačiau jis pats visas kalbas išsklaidė ir atskleidė, kad tai yra neįmanoma, nes jam trūksta rėmėjų.

„Aš nebeturiu jokių rėmėjų ar finansinės paramos iš savo šalies, kaip tai būdavo seniau.“

„Mano tautiečių situacija šiuo metu yra labai sudėtinga, tačiau klimatas ten gerėja ir tikiu, kad pavyks išsikapstyti.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia