P. Gasly: „Sauber“ mus gali aplenkti

0
pierre gasly toro rosso

Pierre Gasly kelia susirūpinimą, kad „Toro Rosso“ gali būti aplenkta „Sauber“ komandos, kurie turi „Ferrari“ variklį ir didelį pranašumą prieš „Honda“.

„Sauber“ nuo „Toro Rosso“ atsilieka keturiais taškais ir greičiausiai galėjo išsiveržti į priekį, jeigu ne susikurtos problemos Silverstone.

Reklama

„Sauber“ yra labai greiti, todėl manau, kad bus labai sunku juos išlaikyti mums už nugaros, nes jų tempas yra aukštas, o visas bolido paketas – stiprus“, – sakė P. Gasly.

„Kalbant apie važiuoklę – mes vis dar esame geresni už juos, tačiau kalbant apie galią ir variklį, kurį jie gauna iš „Ferrari“, padaro didžiulį skirtumą.“

P. Gasly užėmė ketvirtą vietą Bahreino lenktynėse ir septintą Monake, tačiau dėl baudos prarado dešimtą vietą Silverstone ir nuobaudą jis pavadino visiška nesąmone.

Brendonas Hartley šį sezoną sugebėjo iškovoti tik vieną tašką, tačiau zelandietį vis ištikdavo kokia nors problema.

„Mums reikia užtikrinti, kad tokiais atvejais, kaip Bahreine ar Monake, mes neprarastume taškų ir juos pasiimtume“, – tęsė prancūzas.

„Esant normalioms sąlygoms, mes neturime tokio paketo ir greičio, kad galėtume nuolat kovoti dėl tokių aukštų pozicijų.“

„Haas“ yra neįtikėtinai greiti, panašūs yra „Sauber“, tai „Ferrari“ variklių suteikiamas pranašumas.“

„Matėme, kaip kartais puikiai iššauna „Force India“ ir „Renault“. Jie turi gerą paketą, kuris puikiai dera su važiuokle ir varikliu.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia