Oficialu: Verstappenas į Red Bull

15
@RedBullF1
@RedBullF1

„Red Bull” ekipa ką tik patvirtino, kad nuo Ispanijos GP jų ekipoje Daniilas Kvyatas bus keičiamas Maxu Verstappenu.

Po labai prasto pasirodymo Rusijoje, kai Daniilas sugebėjo 2 kartus įsirėžti į Sebastianą Vettelį iš „Ferrari” ir tai padaryti per 2 iš eilės posūkius, „Red Bull” ekipa nusprendė atsisakyti ruso paslaugų.

Reklama

Rusas buvo labai kritikuojamas už tokį pasirodymą, Vettelis net ėjo pas „Red Bull” komandos vadovą Christianą Hornerį, kad šis pasikalbėtų su savo jaunuoju lenktynininku.

Po etapo nusivylimo neslėpė ir Helmutas Marko, komandos patarėjas sporto klausimais, kuris sakėsi Daniilui suradęs tik 1 žodį po lenktynių. Ko gero jis buvo „Sudie” (red. past.)

Taigi Kvytas keliauja į „Toro Rosso”, taip apsikeisdamas su jaunuoju talentu iš Olandijos Maxu Verstappenu.

„Maxas įrodė esantis išsiskiriantis jaunasis talentas”,- kalbėjo Christianas Horneris. „Jo pasirodymas „Toro Rosso” ekipoje buvo įspūdingas nuo pat pradžių iki dabar ir mes su džiugesiu suteikiame jam progą vairuoti mūsų bolidą”.

„Kadangi mes esame sudarę sutartis su kiekvienu iš 4 pilotų (Ricciardo, Sainz, Kvyat, Verstappen – red. past.) tad mes galime juos rokiruoti tarp šių dviejų komandų. Daniilui yra suteikiama teisė atgauti turėtą formą, tobulėti ir galbūt sugrįžti į „Red Bull””.

Reklama

15 Komentarai (-ų)

  1. na ka, pats Danilas kaltas, kad taip susimove. dar jeigu nebutu susikes lanktynes ir Ricciardo, galbut nebutu buve taip ziauriai. nors ir taip aisku, kad RBR labai norejo prastumt Verstapena i komanda. o Kvyatas ,ko gero, siemet ir uzbaigs karjera TR. nors tikrai vaziavo tikrai neblogai ir daug klaidu is jo puses nebuvo. bet siaip ar taip, man bus labai idomu pamatyt ko yra vertas Verstapenas, prie tikrai patikrinto piloto.

  2. Juokingiausia, kad praeitam sezone Kvyatas iveike Ricciardo 🙂 Pagal kai kuriu geniju logika, galima isvesti, kad buliai ismeta geriausia rikiuotes pilota, nes Kvyatas iveike Ricciardo, kuris iveike Vetteli, sis yra iveikes Alonso, o Alonso – Schumi. 🙂

    • Kaip kazkada krepsinyje buvo legenda: Barselona iveike Los Angelo Lakers, Lietuvos Rytas iveike Barcelona, ir isvada, kad Lietuvos Rytas stipriausia pasaulio komanda 😀 Panasiai ir su RedBulliais gaunasi ir genijais 😀

  3. na as siaip esu pozityviai nusiteikes sitais mainais, manau rbr nieko nepralosia, o verstappenas parako turi, kai ricciardo pabegs, salia verstappeno turetu atsirasti sainzas rbr komandoje, nes ir jis nevaziavo prastai

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia