Oficialu: Felipe Massa grįžta į „Williams” (papildyta Massos ir Williams pasisakymais)

2
@flickr.com/photos/78475089@N02/

„Williams” komanda skelbia, kad Felipe Massa, kuris buvo pranešęs apie karjeros pabaigą Formulėje 1, grįžta 2017 metų sezonui.

„Williams” ekipa praneša, kad Felipe Massa keičia iš komandos išvykstantį Valtteri Bottą. Manoma, kad netrukus pasirodys oficialus pranešimas, kad Valtteri Bottas atstovaus „Mercedes”.

Reklama

Felipe Massa:”Pirmiausia, ką noriu pasakyti, tai apsidžiaugti tuo, kad gavau galimybę grįžti į „Williams”. Mano 2017 metų planas visuomet buvo kažkur lenktyniauti, o „Williams” yra labai artima mano širdžiai komanda, aš be galo gerbiu už tai ką jie bando pasiekti. Valtteri pasitaikė puiki galimybė ir aš jam linkiu begalinės sėkmės „Mercedes”.

Kai man buvo pasiūlyta prisidėti prie „Williams” 2017 metais, aš jutau, kad tai yra tai ką ir reikia atlikti. Aš nepraradau entuziazmo lenktyniavimui ir aš tikrai nuoširdžiai laukiu galimybės vairuoti FW40. Visi mano gerbėjai pareiškė didelę paramą šiam mano žingsniui už tai esu labai dėkingas. Taip pat su nekantrumu laukiu progos padirbėti su Lance; (Strollą) pažįstu jau seniai, turėjau galimybę stebėti kaip auga jo talentas, tad laukiu miutės, kada bus galima pamatyti, ko mes galime pasiekti drauge.”

Claire Williams:”Aš esu pakylėta žinios, kad Felipe sutiko sugrįžti ir tapti mūsų 2017 metų plano dalimi. Mes sunkiai dirbome tam, kad užtikrintume Valtteri gauti šią puikią progą pereiti į komandą tapusią komandų įskaitos nugalėtoja.

Valtteri su mumis buvo nuo 2010 metų sezono ir per tą laiką jis įrodė savo didžiulį talentą, jis 9 kartus lipo ant podiumo. Naudojantis proga noriu padėkoti jam nuo visos komandos, bei palinkėti kuo geriausios kloties naujajame sezone „Mercedes” komandoje.

Felipe visuomet buvo labai mylimas mūsų komandos narys, tad visi džiaugiamės atsiradusia galimybe dirbti kartu kitame sezone. Jis ketino lenktyniauti 2017 metais, jis neprarado savo kovotojo dvasios, o mums buvo labai svarbu, kad komandoje būtų stipri pamaina išeinančiam Valtteri. Felipės grįžimas užtikrina mums stabilumą, patirtį ir talentą kuris mums bus reikalingas judėti į priekį. Jis yra puikus bendražygis.”

Reklama

2 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia