Nuo 2019 m. „Renault” atsisakys tiekti variklius „Red Bull”

0
@Red Bull Racing

Pranešama, kad „Renault” nebenori pratęsti variklių tiekimo sutarties su „Red Bull” komanda, o tai reiškia, kad nuo 2019 metų austrų komanda privalės naudoti „Honda” variklius.

„Renault” ir „Red Bull” santykiai tapo labai sudėtingi dar 2014 metais, kada pasirodė naujieji 1.6 l. V6 varikliai. Būtent šiais metais baigėsi austrų komandos komandos titulų serija, o per keturis metus iškovotos tik šešios pergalės.

Reklama

Nors santykiai šiemet buvo kiek geresni, tačiau austrų komanda ir toliau nevengė kritikos variklių gamintojui, o pastaroji nusprendė nebetęsti bendradarbiavimo.

„Sportsmail sužinojo, kad prancūzų gamintojas padarė išvadą, ir nusprendė, kad tragiški jų santykiai su „Red Bull” turi baigtis ir 2019 metais varikliai jiems nebus tiekiami” – praneša DailyMail.

Šis skandalingas atsiskyrimas pasirodė po pranešimų, kad „Renault” ir „McLaren” variklių tiekimo sutartis bus patvirtinta penktadienį, greičiausiai po pirmosios treniruotės.

„Toro Rosso” ekipa nuo kito sezono turėtų naudoti „Honda” variklius, o dėl pastarųjų pranešimų, 2019 metais tą patį turės padaryti ir pagrindinė austrų komanda.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia