Nugalėtojų komentarai po lenktynių Kanadoje

0
canada gp podium
@Twitter.com nuotr.

Kanados GP lenktynėse nugalėjo Lewisas Hamiltonas, antroje vietoje liko Valtteri Bottas, trečias – Danielis Ricciardo.

Lenktynininkus podiume kalbino žymus aktorius Patrickas Stewartas.

Reklama

Lewisas Hamiltonas: „Pirmiausia norėčiau padėkoti šiai puikiai miniai. Čia malonu sugrįžti, visada gerbėjų minia auga, jų skleidžiama energija didėja, todėl labai dėkoju visiems susirinkusiems. Čia buvo pasiekta mano pirmoji pergalė ir pirmoji „pole” pozicija, tai labai ypatinga man vieta. Ačiū vyrukams gamykloje, kad taip sunkiai padirbėjo ir padėjo vėl būti priekyje „Ferrari”. Šiuo metu esu virš mėnulio.”

„Ar gali skaityti mamo mintis?”, – Lewisas Hamiltonas paklausė Patricko Stewarto. „Sekundėlę, aš noriu įsitikinti ar tikrai tai sugebi. Aš esu didžiulis tavo fanas! O šiandien džiaugiuosi čia būdamas, tai neįtikėtina vieta ir viena geriausių viso sezono metu.”

Valtteri Bottas: „Jausmas geras. Jau penkis kartus čia lenktyniavau ir 3 kartus lipau ant podiumo. Jaučiuosi puikiai. Mūsų komandai reikėjo šių taškų, kuriuos praradome Monake. Per dvi savaites stipriai patobulėjome ir tai yra neįtikėtina. Lenktynių pradžioje buvo sudėtinga važiuoti už „Red Bull”, o vėliau strigau už „Force India” pilotų. Mano ir Lewiso strategija skyrėsi, todėl beliko tik atvežti taškus iki finišo. Geras savaitgalis komandai, laukiu lenktynių Baku.”

Danielis Ricciardo: „Šiandien man buvo linksma tik pravažiavus finišo liniją. Mes buvome greiti, tačiau visą laiką mus spaudė. Koncentracijos sukaupimo lygis buvo išbandytas maksimaliai. Ačiū visiems čia esantiems fanams, tai nuostabu kaip Lewisas ir sakė. Ar aš kažką išgirdau? Ar turėčiau kažką padaryti?”

Ir tada Danielis Ricciardo ir Patrickas Stewartas ant podiumo atliko australo ritualą „shoey”.

Azerbaidžano GP tvarkaraštis

Azerbaidžano Grand Prix
Sesija Data Laikas
Azerbaidžano GP: pirmoji treniruotė 2017-06-23 12:00 - 13:30
Azerbaidžano GP: antroji treniruotė 2017-06-23 16:00 - 17:30
Azerbaidžano GP: trečioji treniruotė 2017-06-24 13:00 - 14:00
Azerbaidžano GP: kvalifikacija 2017-06-24 16:00 - 17:00
Azerbaidžano GP: lenktynės 2017-06-25 16:00 - 18:00
Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia