Nugalėtojų komentarai po lenktynių Italijoje

6
podiumas monza

Nugalėtojų komentarai po Italijos lenktynių, kuriose nugalėjo „Mercedes” pilotas Lewisas Hamiltonas, antroje vieotje liko Valtteri Bottas, trečioje – Sebastianas Vettelis.

Lewisas Hamiltonas: „Žinote, aš myliu šia vietą, myliu šių fanų aistrą. „Ferrari” fanai yra fantastiški, niekur kitur to nepamatysi, nebent Didžiojoje Britanijoje. Su komanda šiandien puikiai padirbėjome, Valtteri taip pat važiavo puikiai, todėl esu labai laimingas, nes pasiekėme nuostabų rezultatą. „Mercedes” galia yra geresnė nei „Ferrari” galia. Šį savaitgalį. Iš esmės pradžioje buvo sunkumų dėl prasto sukibimo, kurį sukėlė lietus, tačiau vėliau situacija buvo geresnė. Viskas priklauso nuo komandos darbo, kaip jie paruošia bolidą, vėliau reikalai priklauso nuo mūsų. Puiki diena mums, matau daug britų gerbėjų, ačiū jums! Ačiū visiems čia susirinkusiems fanams, labai laukiu lenktynių Monzoje kitą sezoną.”

Reklama

Valtteri Bottas: „Man kaip ir Lewisui startas buvo šiek tiek sudėtingas, tačiau nepasidaviau, susikaupiau ir važiavau toliau. Žingsnis po žingsnio ir pakilau į antrą poziciją. Bolidas leido tai daryti, nes šiandien buvo labai stiprus. Kaip jau sakiau per radiją – puikus tempas, puikus rezultatas ir jokių dramų.”

Sebastianas Vettelis: „Buvo pakankamai įdomi lenktynių pradžia. Startas nebuvo geras, nes šiek tiek prasisuko ratai. Vėliau lenktynių eigoje pavyko atlikti šiek tiek lenkimų, o po to buvome visiškai izoliuoti ir negalėjome pasigirti geru tempu. Kai važiuoji ir matai tiek daug žmonių, tai suteikia vilties. Šios lenktynės nebuvo geriausios, tačiau sezono pabaigoje turėtume atrodyti daug geriau.”

Singapūro GP tvarkaraštis

Singapūro Grand Prix
Sesija Data Laikas
Singapūro GP: pirmoji treniruotė 2017-09-15 11:30 - 13:00
Singapūro GP: antroji treniruotė 2017-09-15 15:30 - 17:00
Singapūro GP: trečioji treniruotė 2017-09-16 13:00 - 14:00
Singapūro GP: kvalifikacija 2017-09-16 16:00 - 17:00
Singapūro GP: lenktynės 2017-09-17 15:00 - 17:00
Reklama

6 Komentarai (-ų)

  1. Hamis pradejo sneketi….svilpia…matosi kad F1 fanai italijoje truputi per daug jau sdvig po fazie….jau nuo to hype ale Ferrari…jokios pagarbos

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia