Nugalėtojų komentarai po lenktynių Didžiojoje Britanijoje

0
silverstoune podium

Nugalėtojų komentarai po lenktynių Didžiojoje Britanijoje, kuriose nugalėjo Lewisas Hamiltonas, antroje vietoje liko Valtteri Bottas, trečias – Kimi Raikkonenas.

Lewisas Hamiltonas: „Lenktynės nebuvo lengvos, jos niekada nebūna lengvos. Tačiau jausmas, kurį dabar jaučiu sunkiai paaiškinamas. Nuostabu matyti tiek žmonių ir vėliavų, neįtikėtinas palaikymas, kuris stumia komandą į priekį. Valtteri taip pat šauniai padirbėjo ir komandai parvežėme daug taškų, tačiau dar laukia ilgas kelias.”

Reklama

Valtteri Bottas: „Ačiū visiems, šiandien esu labai laimingas. Startuoti iš devintos vietos ir prasibrauti į priekį buvo sudėtinga. Komanda sudėliojo gerą strategiją, ragino nenuleisti galvos ir spausti. Man šiek tiek pasisekė, nes Kimis pabaigoje turėjo problemų su padanga, tačiau yra kaip yra. Visiems ačiū už palaikymą.”

Kimi Raikkonenas: „Manau, kad mes išspaudėme viską ką galėjome, abu „Mercedes” vyrukai buvo greitesni ir viskas. Galėjome važiuoti šiek tiek greičiau, tačiau pabaigoje mus ištiko nesėkmė su padangomis. Mano padanga ne sprogo, bet nusimovė nuo ratlankio, tačiau laimei pavyko sugrįžti į trasą ir užlipti ant podiumo. Sebas patyrė identišką problemą ir nieko dėl to negalime padaryti.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia