Niki Lauda gandus apie „Mercedes” ir S. Vettelio susitarimą vadina nesąmone

2
Niki Lauda

Niki Lauda paneigė gandus apie Sebastiano Vettelio perėjimą 2018 metais iš „Ferrari” į „Mercedes” ir šiuos gandus pavadino „mėšlu”.

Praėjusią savaitę pasirodė gandai, kad Sebastianas Vettelis pasiekė žodinį susitarimą su „Mercedes” ekipa ir 2018 metais vokietis iš „Ferrari” pereis į pasaulio čempionų ekipą.

Reklama

Niki Lauda nesupranta tokių gandų pagrindo, kadangi Sebastianas Vettelis su „Ferrari” ekipa pirmauja lenktynininkų čempionate ir vienu tašku atsilieka konstruktorių čempionate.

Sky Sports paklausė apie šiuos gandus, o Niki Lauda atsakė: „Visiškas mėšlas, jeigu taip galima pasakyti. Atsiprašau, labai atsiprašau, tačiau tai mane siutina ir pasakysiu kodėl. Jis „Ferrari” lenktynininkas, jo mintys yra su „Ferrari” ir pinigai ten tikrai nėra problema. Kodėl Vettelis turėtų palikti „Ferrari” kai su šia komanda jis laimi? Nėra jokios priežasties. Jis liks komandoje, jis myli šią komandą, viskas yra gerai. Nėra jokios priežasties apie tai [perėjimą] galvoti.”

Sebastiano Vettelio ir „Ferrari” sutartis baigiasi šiais metais, tačiau vokietis šių gandų nei paneigė nei patvirtino.

„Manau, kad situacija visiškai aiški, pagrindinis koncentravimosi objektas yra šis sezonas. Nėra jokių paslapčių, kad šiais metais visa mūsų komanda jaučiasi labai patogiai, nes esame geroje padėtyje ir mes tai norime išlaikyti, visa kita nėra svarbu. Ir seniau yra buvę įvairių gandų, galbūt kažkas iš Italijos ir kažkas iš Vokietijos, tačiau pirmiausiai reikėtų paklausti italų. Atrodo, kad jie kartais apie mane žino daugiau nei aš pats”, – gandus komentavo Sebastianas Vettelis.

Lenktynių savaitgalio tvarkaraštis

Ispanijos Grand Prix
Sesija Data Laikas
Ispanijos GP: pirmoji treniruotė 2017-05-12 11:00 - 12:30
Ispanijos GP: antroji treniruotė 2017-05-12 15:00 - 16:30
Ispanijos GP: trečioji treniruotė 2017-05-13 12:00 - 13:00
Ispanijos GP: kvalifikacija 2017-05-13 15:00 - 16:00
Ispanijos GP: lenktynės 2017-05-14 15:00 - 17:00
Reklama

2 Komentarai (-ų)

  1. Sąmonė ar ne – atskiras, diskusijos vertas klausimas. Bet kuriuo atveju, šioje sezono stadijoje Lauda kitaip kalbėti ir negalėtų, net jei gandai turėtų pagrindą, tad belieka laukti ir stebėti situaciją 🙂

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia