Niki Lauda: „Ferrari“ yra trečia greičiausia komanda rikiuotėje

0
niki lauda

Niki Lauda prieš pirmųjų sezono lenktynių savaitgalio pradžią sako, kad „Ferrari“ yra tik trečia greičiausia komanda šių metų rikiuotėje.

„Mercedes“ yra aiškūs favoritai iškovoti penktą iš eilės čempionų dublį, o pats N. Lauda sako, kad nekreipia dėmesio į skirtumus ir yra įsitikinęs, kad jo komanda pirmauja prieš kitus.

Reklama

Po žiemos bandymų, austras galvoja, kad artimiausi jų konkurentai bus „Red Bull“, kurie bandymuose demonstravo labai aukštą tempą.

„Aš nesu lažybininkas ir neturiu jokio supratimo, kaip jie apskaičiuoja skirtumus“, – sakė N. Lauda.

„Aš maksimaliai matau dvi dešimtąsias sekundės dalis, dėl kurių mes esame priekyje, o „Red Bull“ yra už mūsų. Tada yra „Ferrari“.

Niki Lauda paneigė kalbas, kad „Mercedes“ trūko važiavimų su hyper minkštosiomis padangomis ir teigia, kad patikimumas buvo svarbiausias dalykas, kuris buvo programoje.

„Hyper minkštosios padangos niekada nebuvo patekę į mūsų programą.“

„Mūsų pagrindinis koncentracijos taškas buvo patikimumas, kadangi viso sezono metu bus galima panaudoti tik tris variklius.“

„Mūsų pasiruošimas buvo geresnis nei praėjusiais sezonais, todėl mes į Australiją atvažiavome užtikrinti. Tačiau aš mus matau panašiame lygyje su „Red Bull“ ir „Ferrari“ komandomis.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia