Nico Rosbergo vakarėlis truko iki devintos valandos ryto

0
Mercedes AMG Petronas
Mercedes AMG Petronas
Mercedes AMG Petronas

Naujasis Formulės 1 čempionas Nico Rosbergas sako, kad jis turėtų gauti trofėjų už šventimą iki kitos dienos ryto, vokietis itin audringai atšventė savo pergalę, kurią iškovojo praėjusį sekmadienį.

„Aš galiu patvirtinti, kad esu du kart pasaulio čempionas, nes praėjusią sekmadienio naktį mes tapome vakarėlio čempionais. Tai buvo didžiulis vakarėlis! Man labai pasisekė, nes visi mano draugai ir šeima buvo ten, jie atvyko, todėl visi kartu linksminomės. Tai buvo neįtikėtinai smagus vakaras. Manau, kad išsiskirstėme tik apie devintą valandą ryto. Tada buvo paskutinė mano padaryta nuotrauka telefone.” – prisiminimais apie šventę dalijosi Formulės 1 pasaulio čempionas.

Reklama

Nico Rosbergas sakė, kad emocinis pakilimas, po pergalės, buvo vienas geriausių kokį jis yra patyręs gyvenime.

„Tai neįtikėtinai malonios emocijos, kurias suteikia sportas, tiesiog neįtikėtina – viskas taip intensyvu, sunku gyvenime rasti kitą vietą, kuri tai suteiktų. Gali taip jaustis kai susituoki arba kai sulauki mažylio, dėl šių dalykų sėkmė mane jau yra aplankiusi, todėl sunku rasti kitų palyginimų.”

Vokiečio tėvai atvyko į šventę, o jo mama apibūdino šį momentą kaip vieną geriausių jos gyvenime.

„Mano mama niekada nežiūrėdavo lenktynių, nes labai bijodavo, todėl ji atvyko iškart po finišo. Žinoma tai buvo labai emocingas momentas, kai ji sužinojo, kad laimėjau. Mes abu išverkėme savo akis. Ji sakė, kad tai vienas geriausių momentų jos gyvenime, kuriuos ji yra kada nors patyrusi, man buvo nuostabu tai girdėti.”

„O tėtis atvyko šiek tiek vėliau, bet tai buvo ypatinga. Staiga tai tapo vienas svarbiausių dalykų, pusę visų interviu aš kalbu apie savo tėtį.”

Nico Rosbergo tėtis, Keke Rosbergas, yra 1982 metų Formulės 1 pasaulio čempionas.

„Man tai nepatikdavo, bet dabar aš tai dievinu, nes vienas emocingiausių dalykų yra tai, kad man pavyko pasiekti tai, ką pasiekė mano tėtis. Kalbėti su juo apie tai, palyginti viską – man tai labai ypatingas jausmas.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia