Nico Rosbergas sako, kad jo nuomone Kimi Raikkonenas tikrai specialiai nesitrenkė į Lewisą Hamiltoną.

Po lenktynių Didžiojoje Britanijoje Lewisas Hamiltonas pasakė, kad „Ferrari“ naudoją įdomią lenktynių taktiką. Taip leisdamas suprasti, kad Kimi specialiai rėžėsi į jį trečiajame pirmojo rato posūkyje.

Visi sporto fanai, žurnalistai ar vienaip ar kitaip susiję su F1 žmonės situaciją komentuoja žvelgdami iš savo prizmės.

Reklama

Ir nors vakar Lewisas Hamiltonas savo Instagram paskyroje atsiprašė už pasakytus žodžius interviu metu, bet savo nuomonę žmonės dar reiškia.

„Avarija yra 100% sukelta ne specialiai“, – situaciją komentuoja Nico Rosbergas, buvęs Lewiso Hamiltono komandos draugas. „Kad Kimi atveju nėra naudojama komandinė taktika, kad padėtų Sebastianui įrodo situacija buvusi Austrijoje. Kimi tada buvo antras, o Sebastianas trečias ir taip liko ir po finišo. Jie net nesvarstė galimybės juos sukeisti.

Kimi važiuoja dėl savų rezultatų. Paprasčiausiai tai buvo Kimi klaida, jis stabdė per vėlai, blokavo ratus ir rėžėsi į Lewisą. Tai nėra dažna Kimi klaida, nes paprastai tokias situacijas jis įvertina gerai. Galbūt dėl to tai ir yra šiek tiek keista. Tačiau tikrai tai nebuvo daroma specialiai ir 10 sekundžių bauda bei du baudos taškai buvo skirti pelnytai.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia